Potopna tlačna črpalka AL-KO DIVE 5500/3

Številka izdelka: 113036 Kmalu spet na voljo
allProductsDisabled
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 3-stopenjska črpalna enota: velik pretok do 5.500 l/h, višina črpanja maks. 30 m
  • Gred motorja iz plemenitega jekla za dolgo življenjsko dobo
  • 4-kratni tesnilni sistem v visokotlačnem območju
  • Potopna in vrtna črpalka v eni napravi
  • Motor s termično zaščito, brez vzdrževanja

Ta potopna tlačna črpalka združuje prednosti vrtne in potopne črpalke, to pomeni večjo zmogljivost črpanja pri konstantno visokem tlaku.


Potopna tlačna črpalka AL-KO Dive 5500/3: dve vodni črpalki v eni napravi

Črpanje in prečrpavanje iz posod, črpanje (porabne) vode iz vodnjaka, jaška in drugih posod za vodo, obratovanje z namakalnimi napravami, napajanje kompleksnih namakalnih sistemov za namakanje do avtomatizirane oskrbe hiše v povezavi z napravo Hydrocontrol – potopne tlačne črpalke AL-KO združujejo prednosti vrtnih in potopnih črpalk v eni napravi.
S potopno tlačno črpalko AL-KO Dive 5500/3 lahko svoje žejno rastlinje končno napajate neposredno iz vodnjaka ali cisterne. Posebna prednost te potopne tlačne črpalke je velika zmogljivost črpanja pri konstantno visokem tlaku. Zahvaljujoč 3-stopenjski črpalni enoti ima črpalka zmogljivost črpanja 5.500 l/h in višino črpanja 30 m. Zaradi tolikšne moči in zmogljivosti lahko hkrati napajate celo več namakalnih sistemov hkrati. Na izhod črpalke je mogoče priključiti gibko cev 1 (33,3 mm).


Tehnične podrobnosti potopne tlačne črpalke AL-KO Dive 5500/3

Potopno tlačno črpalko Dive 5500/3 je zahvaljujoč praktičnemu vgrajenemu ročaju, 10 m dolgemu električnemu kablu in majhni masi samo približno 9,5 kg mogoče uporabljati za črpanje vode kot prenosno ali kot stacionarno napravo. Proti koroziji odporni materiali, npr. plemenitega jeklo, in sestavni deli, ki ne potrebujejo vzdrževanja, so zagotovilo za nemoteno delovanje črpalke. Edinstveni tesnilni sistem, sestavljen iz keramičnega aksialnega tesnila v visokotlačnem območju in trikratnega tesnjenja na gredi motorja, učinkovito varuje pogon in elektronsko enoto pred vdorom vode. To je pomembno tudi, kadar potopna tlačna črpalka AL-KO Dive 5500/3 ni priključena kot običajna vrtna črpalka nad površino zemljišča, ampak deluje neposredno v vodi. Pri potopni tlačni črpalki AL-KO Dive 5500/3 je vhod v črpalko dodatno opremljen s sitom iz nerjavnega plemenitega jekla, ki varuje notranjost črpalke pred nečistočami. Tudi gred motorja je iz kakovostnega plemenitega jekla in to zagotavlja še posebej dolgo življenjsko dobo.
Z močnim motorjem 800 W in 3-stopenjsko črpalno enoto se doseže zmogljivost črpanja do 5.500 l/h in s tem je izčrpanje vode opravljeno že v kratkem času. Črpalka je predvidena za potopno globino do 7 m in dosega višino črpanja 30 m. Maksimalni premer zrn je 0,5 mm. Na izhod črpalke je mogoče preprosto priključiti gibko cev 1" (33,3 mm).
Opomba: potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite potopno tlačno črpalko AL-KO Dive 5500/3

Kupite potopno tlačno črpalko AL-KO Dive 5500/3 preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Potopna črpalka AL-KO je učinkovit pripomoček pri črpanju vode iz vodnjakov, jaškov ali pri napajanju namakalnih sistemov.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še druge potopne tlačne črpalke, npr. AL-KO DIVE 6300/4 ali črpalko za globok vodnjak AL-KO TBP 6000/7 posebej za globoke in ozke vrtine, vodnjake in jaške.

"

Tehnični podatki

Moč motorja v vatih 800 W
Znamka AL-KO
Maks. višina črpanja v m 30 M
Maks. pretok l / h 5500 LPH
Pogon črpalke 3-stopenjsko
Premer tlačne cevi G 1" (33,3 mm)
Linija izdelkov Premium
Length in cm (Out of Box) 17.9 CM
Height in cm (Out Of Box) 39.1 CM
Width in cm (Out Of Box) 17.9 CM
Maks. velikost delcev v mm 0.5 MM
Višina črpanja 30m max L / h 5500
Dolžina kabla v m 10 M
Neto teža v kg 9.5 KG
Maks. tlak, barih 3 BAR
Maks. potopna globina v m 7 M
Navodila za uporabo Download (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.