Potopna črpalka za čisto vodo AL-KO SUB 13000 DS Premium

Številka izdelka: 112829 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Robustna potopna črpalka premium z motorjem moči 650 W
  • Zahvaljujoč patentiranemu nastavljivemu podnožju omogoča črpanje do ekstremno nizke ravni pribl. 3 mm
  • Minimalna poraba prostora zaradi vgrajenega plavajočega stikala
  • Velika zmogljivost črpanja: do 10.500 l/h in višina črpanja do 8 m
  • Udobna prestavitev med avtomatskim in ročnim delovanjem

Z odlično potopno črpalko AL-KO SUB 13000 DS Premium postane črpanje vode iz bazena, cisterne, vodnjaka, poplavljene kleti in celo iz jaška otročje preprosto.


Potopna črpalka za uporabo s čisto vodo

Skoraj do zadnje kaplje – tako bi lahko opisali namen te potopne črpalke za čisto vodo: zahvaljujoč vstopnim odprtinam je mogoče hitro odvajanje večje količine vode in s patentiranim nastavljivim podnožjem črpalke tudi odsesavanje vode do višine pribl. 3 mm. To pomeni, da po črpanju vode brez dodatnega napora takoj začnete s čiščenjem – s tem prihranite precej časa, ko želite počistiti umazan bazen, cisterno ali klet.
Pomembna lastnost: zaradi vgrajenega nivojskega stikala je črpalka SUB 13000 DS Premium idealna za uporabo v ozkem jašku. Mogoče je tudi preprosto menjavanje med avtomatskim in ročnim delovanjem. Preklopni točki je mogoče preprosto nastavljati. Zato ta potopna črpalka spada v najvišji razred črpalk za črpanje čiste vode do nizke ravni: v vsakem pogledu odraža priznano kakovost AL-KO in prepriča z obstojnostjo in dovršeno tehniko črpanja.


Tehnične podrobnosti potopne črpalke SUB 13000 DS Premium

Potopno črpalko je zahvaljujoč priročnemu vgrajenemu ročaju in majhni masi samo 6,0 kg mogoče uporabljati kot prenosno ali stacionarno napravo za črpanje vode. S kompaktnimi merami 22,7 x 19,0 x 31,0 cm, ohišjem iz izredno čvrste umetne mase ter obstojnega motorja je zelo primerna tudi kot črpalka za ribnik ali sod za deževnico.
S prosto nastavljivim, vgrajenim nivojskim stikalom je mogoče preprosto in hitro nastaviti točki za vklop in izklop črpalke na poljubno višino. Z močnim motorjem 650 W in sposobnostjo črpanja do 10.500 l/h je črpanje in prečrpavanje vode hitro opravljeno. Potopna črpalka za čisto vodo SUB 13000 Premium je opremljena s plavajočim stikalom in se samodejno zaganja zahvaljujoč avtomatski regulaciji nivoja vode. Omogoča udobno izbiranje med avtomatskim in ročnim trajnim delovanjem. Predvidena je za potopno globino maks. 5 m. Z višino črpanja do 8 m je mogoče obvladovati tudi večje globine. Izhod črpalke ima velikost 1,25, kar ustreza pribl. 41,9 mm. 90-stopinjski kotni priključek ima univerzalni priključni nastavek in kombinirani nastavek, na katerega lahko priključite gibke cevi vseh običajnih dimenzij.
Opomba: potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno ali klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 13000 DS Premium

Kupite potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 13000 DS Premium preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Potopna črpalka AL-KO je izjemno učinkovit pripomoček pri črpanju vode iz jaškov, posod oz. sodov za deževnico, cistern, ribnikov in plavalnih bazenov.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še številne druge potopne črpalke za čisto vodo z drugačno zmogljivostjo, npr. potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 6500 DS Classic ali potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 12000 DS Comfort.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112829
EAN 4003718042764
Maks. pretok l / h 10500 LPH
Maks. višina črpanja v m 8 M
Ravno sesanje do mm 3 MM
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 6 KG
Maks. velikost delcev v mm 2 MM
dim. Dolžina cm brez škatle 22.7 CM
dim. Višina cm brez škatle 31 CM
dim. Širina cm brez škatle 19 CM
Dolžina kabla v m 10 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium

Engine

Moč motorja v vatih 650 W

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (4.26MB)
Izjave o skladnosti Download (1.5MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.