Kombinirana potopna črpalka AL-KO TWIN 14000 Premium

Številka izdelka: 112831 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Idealna za ozke jaške zahvaljujoč vgrajenemu nivojskemu stikalu
  • Enostaven preklop glave črpalke z delovanja z umazano vodo na delovanje s čisto vodo in obratno
  • Patentiran kombiniran rotor za ekstremne zahteve
  • Optimalna zaščita pred korozijo in izvedba iz plemenitega jekla zagotavljata dolgo življenjsko dobo
  • Velikost delcev do 30 mm, sposobnost črpanja maks. 15000 l/h, do višine črpanja 10 m

Zelo zmogljiva, večnamenska potopna kombinirana črpalka v premium izvedbi Združuje prednosti črpalke za umazano vodo in črpalke za čisto vodo.


Z zelo dobrimi rezultati na testu: močna univerzalna potopna črpalka TWIN 14000 Premium

Kjer sta bili prej potrebni dve črpalki, zdaj zadostuje samo ena kombinirana potopna črpalka AL-KO TWIN 14000 Premium. Univerzalno vodno črpalko lahko uporabljate v najrazličnejše namene: bodisi za črpanje in prečrpavanje umazanih tekočin pri poplavi ali na gradbišču, bodisi za čisto vodo, npr. za črpanje vode iz ribnika, cisterne za deževnico ali plavalnega bazena. Zahvaljujoč patentiranemu sistemu TWIN-Combi lahko izčrpate vodo s preostalo višino samo 8 mm. Zanesljiva naprava poleg tega navdušuje z bogato opremo: 10 m kabla, univerzalni priključek in stikalo za termično zaščito. Izdelava je izredno kakovostna.
Na preizkusu pri strokovni reviji Heimwerker Praxis (izdaja 02/2016) so to potrdili z oceno „1,3 (odlično). Poročilo s preizkusa hvali potopno črpalko: „Kjer so bile doslej potrebne različne črpalke, danes zadostuje kombinirana potopna črpalka AL-KO TWIN 14000. Lastniki hiš in vrtov se lahko veselijo, saj je cena približno 140 evrov za to črpalko skoraj neverjetna." Zelo podoben izid so navedli strokovnjaki heimwerker-test.de (05/2016) v svojem poročilu: dodelili so ji 4,5 od 5 zvezdic.


Tehnične podrobnosti kombinirane univerzalne potopne črpalke TWIN 14000 Premium

Večnamensko kombinirano potopno črpalko je zahvaljujoč vgrajenemu ročaju, 10 m dolgemu kablu in majhni masi približno 8,2 kg mogoče uporabljati za črpanje vode kot prenosno ali kot stacionarno napravo. S svojimi kompaktnimi merami 29,2 x 19,1 x 34,4 cm, robustno gredjo iz nerjavnega plemenitega jekla, za celo življenjsko dobo namazanimi krogličnimi ležaji, kakovostnim 3-kratnim tesnjenjem in čvrstim ohišjem je črpalka izjemno obstojna, zanesljiva in univerzalna. Primerna je tudi za vodo z grobo umazanijo, v ta namen služijo zelo velike sesalne odprtine. Črpanje čiste in tudi umazane vode z vsebnostjo delcev do velikosti 30 mm poteka hitro in zanesljivo.
Z močnim motorjem 850 W in sposobnostjo črpanja do maks. 15.000 l/h je črpanje in prečrpavanje vode hitro opravljeno. Univerzalna potopna črpalka AL-KO Kombi TWIN 14000 Premium je opremljena z nivojskim stikalom. Z njim je v avtomatskem delovanju mogoče preprosto nastaviti višino vode, v ročnem delovanju pa je mogoče tudi odsesavanje do najnižjega nivoja. Predvidena je za potopno globino maks. 7 m. Z višino črpanja do 10 m je mogoče obvladovati tudi večje globine. Izhod črpalke ima velikost 1,5", kar ustreza pribl. 47,8 mm. 90-stopinjski kotni priključek ima univerzalni priključni nastavek in s priloženim kombiniranim nastavkom lahko priključite gibke cevi vseh običajnih dimenzij.
Opomba: potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite univerzalno potopno črpalko AL-KO Kombi TWIN 14000 Premium

Kupite univerzalno potopno črpalko TWIN 14000 Premium preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Potopna črpalka AL-KO je zelo koristen pripomoček pri črpanju vode in združuje vse prednosti črpalk za umazano vodo in črpanje čiste vode do najnižjega nivoja.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite kombinirano potopno črpalko AL-KO TWIN 11000 Premium. Poleg tega dobite še številne druge potopne črpalke za najrazličnejše namene.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112831
EAN 4003718042788
Maks. pretok l / h 15000 LPH
Maks. višina črpanja v m 10 M
Ravno sesanje do mm 8 MM
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 8.2 KG
Maks. velikost delcev v mm 30 MM
dim. Višina cm brez škatle 34.4 CM
dim. Širina cm brez škatle 19.1 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 29.2 CM
Bruto teža v kg 9.2 KG
Dolžina kabla v m 10 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium

Engine

Moč motorja v vatih 1000 W

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (4.26MB)
Izjave o skladnosti Download (1.5MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.