Črpalka za globok vodnjak AL-KO TBP 6000/7

Številka izdelka: 113470 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Idealna za črpanje vode iz globokega vodnjaka ali jaška
  • Zelo majhen premer, samo 10 cm, za ozke vrtine
  • 7-stopenjska črpalna enota za velik pretok pri visokem tlaku
  • Ohišje iz nerjavnega plemenitega jekla omogoča dolgotrajno in varno obratovanje pod vodo
  • Vključno s sitom iz plemenitega jekla, širokim podnožjem, 15 m električnega kabla in spustno vrvjo

Ta cenovno ugodna črpalka za globok vodnjak je namenjena posebej za ekstremno globino in ozke jaške.


Črpalka za globok vodnjak AL-KO TBP 6000/7: namenjena posebej za ozke prostore

Z zunanjimi premerom samo 10 cm je ta črpalka za globok vodnjak posebej primerna za globoke in ozke vrtine, vodnjake z zabito cevjo, vrtine za črpalko zlasti za oskrbo s porabno vodo v hiši, napajanje namakalnih pršilnikov ali celo več namakalnih sistemov – črpalke za globok vodnjak AL-KO združujejo prednosti vrtne in potopne črpalke v eni sami napravi in omogočajo črpanje vode tam, kjer običajne potopne črpalke ne morejo delovati. S črpalko AL-KO za globok vodnjak lahko svoje žejne rastline oskrbujete z vodo neposredno iz vodnjaka. Posebna prednost črpalke TBP 6000/7 je zelo velik pretok pri konstantno visokem tlaku.


Tehnične podrobnosti črpalke za globok vodnjak AL-KO TBP 6000/7

Črpalka za globok vodnjak TBP 6000/7 ima veliko pribora. V obseg dobave spadata 15 m dolg električni kabel in 15 m dolga spustna vrv. Široko podnožje je mogoče uporabiti pri postavitvi v cisterni, kjer višja lega preprečuje vsesavanje peska in umazanije. Ohišje iz nerjavnega plemenitega jekla in sestavni deli, ki ne potrebujejo vzdrževanja, so zagotovilo za nemoteno delovanje črpalke pod vodo. Tudi gred motorja je iz kakovostnega plemenitega jekla in to zagotavlja še posebej dolgo življenjsko dobo.
Z močnim motorjem 1000 W in 7-stopenjsko črpalno enoto se doseže zmogljivost črpanja do 6.000 l/h in tlak 5,5 bar. S tem je izčrpanje vode opravljeno že v kratkem času. Črpalka je predvidena za potopno globino 10 m in omogoča višino črpanja do 55 m. Na izhod črpalke je mogoče preprosto priključiti gibko cev 1,25 .
Opomba: potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite črpalko za globok vodnjak AL-KO TBP 6000/7

Kupite črpalko za globok vodnjak AL-KO TBP 6000/7 preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Potopna črpalka AL-KO je zelo koristen pripomoček pri črpanju vode in oskrbovanju z vodo iz ozkih vodnjakov in jaškov ali za napajanje namakalnih sistemov iz velike globine.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še druge potopne črpalke za enostavnejše vrste uporabe, npr. potopne črpalke AL-KO DIVE 5500/3 ali AL-KO DIVE 6300/4 .

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113470
EAN 4003718056556
Maks. pretok l / h 6000 LPH
Maks. višina črpanja v m 55 M
Maks. tlak, barih 5.5 BAR
Pogon črpalke 7-stopenjsko
Neto teža v kg 11 KG
Maks. velikost delcev v mm 0.5 MM
dim. Dolžina cm brez škatle 9.85 CM
dim. Višina cm brez škatle 72 CM
dim. Širina cm brez škatle 9.85 CM
Dolžina kabla v m 15 M
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO

Engine

Moč motorja v vatih 1000 W

Prenosi

Navodila za uporabo Download (2.69MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.