Predfilter vložek AL-KO 100/1"

Številka izdelka: 113718 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Vložek filtra za predfilter vrtne črpalke AL-KO 100/1 (Art. Št. 113720)
  • Uporablja se v vodnih črpalkah AL-KO "JET" in v domačih vodovodih
  • Primerno za zaščito pred peskom in trdnimi delci
  • Iz visoko kakovostne vodotesne plastike (80 mikronov)
  • Enostavno čiščenje

 

Ta vložek filtra je pomemben originalni pripomoček za predfilter vrtne črpalke AL-KO (št. Art. 113720).

 

 

Zanesete se lahko na kakovost dodatkov AL-KO. Ta 100/1 palčni filtrirni element je zamenljiv del predfiltra. Filter učinkovito ščiti mehanizem črpalke pred vdorom trdnih delcev. Običajno se uporablja v vodnih črpalkah AL-KO tipa "JET" in v gospodinjskih vodovodih AL-KO. Filter je izdelan iz zelo trpežne plastike, ki je enostavna za vzdrževanje

 

 

Nakup filtrirnega vložka AL-KO 100/1 "

 

Kupite filtrirni vložek AL-KO 100/1 "zdaj v naši e-trgovini. Dodatne dodatke in nadomestne dele boste našli za vrtno črpalko, vodno črpalko, gospodinjski vodovod ali potopno črpalko.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113718
EAN 4003718060300
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.