Posebni sesalni komplet AL-KO 1, 7 m, z medeninastim nožnim ventilom in navojnim nastavkom 1""

Številka izdelka: 110795 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Čvrsta, gibka sesalna cev s protipovratnim ventilom
  • Optimalna za vrtne črpalke, hidrofor in druge črpalke za vodo
  • Dolžina 7 m
  • Vključno z medeninastim protipovratnim ventilom, sesalnim košem in priključki
  • Premer 1 (33,3 mm)

Kupite originalne nadomestne dele: ta sesalna gibka cev AL-KO je primerna za vse vrtne črpalke AL-KO, Jet-črpalke in hidroforje.


Poseben, zelo kakovosten sesalni komplet s sesalnim košem, vijačno zvezo, protipovratnim ventilom in navojnim nastavkom 1" je namenjen za večnamensko črpanje vode. Zaradi odlične izdelave ga je mogoče uporabiti povsod, kjer je treba sesati porabno vodo, npr. iz ribnika, plavalnega bazena, kopalne kadi, akvarija, cisterne za deževnico, vodnjaka in cisterne. S svojim premerom 1" in dolžino 7 m omogoča uporabo na različne načine.


Kupite posebni sesalni komplet AL-KO 1", 7 m

Kupite posebni sesalni komplet AL-KO 1", 7 m, zdaj preprosto v naši spletni trgovini. Pri nas dobite nadaljnji pribor in nadomestne dele za svojo vrtno črpalko, vodno črpalko, hidrofor, samodejno črpalko ali potopno črpalko.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 110795
EAN 4003718025293
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.