Hydrocontrol AL-KO

Številka izdelka: 112478 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hydrocontrol preprečuje suhi tek vodnih črpalk
  • Samodejno zazna pomanjkanje vode in netesnost cevovodov
  • Preureditev v samodejno črpalko
  • Vgrajen protipovratni ventil
  • Za avtomatsko delovanje vrtnih črpalk in potopnih tlačnih črpalk

Preuredite svojo potopno tlačno ali vrtno črpalko v samodejno črpalko – z napravo AL-KO Hydrocontrol za avtomatski vklop in izklop črpalke.


Tlačno stikalo AL-KO Hydrocontrol

Hydrocontrol je elektronsko tlačno stikalo z vgrajeno zaščito pred suhim tekom in zaporo za povratni tok. Z njo lahko iz običajne črpalke s preprostim posegom naredite popolno samodejno črpalko. Zahvaljujoč natičnemu sistemu je montaža zelo preprosta. Tlačno stikalo tudi zagotavlja konstanten pretok (do maks. 7.200 l/h) pri konstantnem tlaku. Njegova masa je samo 2,2 kg. Območje delovanja tlačnega stikala je: vklopni tlak pribl. 1,8 bar, izklopni tlak maks. 8,0 bar. S tlačnim stikalom Hydrocontrol in svojo vrtno črpalko lahko uporabljate deževnico ne da bi na priključku morali črpalko ročno izklopiti. Uporabite ga lahko tudi pri uporabi porabne vode za visokotlačni čistilnik. Kot drugi izdelki AL-KO je tudi ta naprava zelo obstojna in odlično izdelana.


Kupite tlačno stikalo AL-KO Hydrocontrol

Kupite tlačno stikalo AL-KO Hydrocontrol zdaj preprosto v naši spletni trgovini. Pri nas dobite nadaljnji pribor in nadomestne dele za svojo vrtno črpalko, vodno črpalko, hidrofor, samodejno črpalko ali potopno črpalko.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112478
EAN 4003718036299
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.