Črpalka z bencinskim motorjem AL-KO BMP 14001

Številka izdelka: 113793 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljiva črpalka z bencinskim motorjem za veliko količino vode
  • Močan 4-taktni motor z lahkim zagonom
  • Nosilni ročaj za lažji transport
  • Za mobilno in prilagodljivo uporabo brez električnega priključka (zlasti pri poplavi)
  • Široke noge za varno postavitev

Naj gre za namakanje vrtička ali črpanje vode iz rezervoarja, ribnika, plavalnega bazena ali iz poplavljene kleti – ta vodna črpalka deluje tudi na mestih brez električne vtičnice.


Črpalka z bencinskim motorjem za vaš vrt

4-taktni motor AL-KO s preprostim zagonom in zgoraj nameščenimi ventili (OHV-tehnologija) se odlikuje z izrednim izkoristkom. Zato ima motor večjo moč in obenem manjšo porabo bencina. Bencinska vodna črpalka AL-KO BMP 14001 izpolnjuje najvišje zahteve in tudi pri trajnem obratovanju deluje z največjo močjo.


Tehnične podrobnosti črpalke z bencinskim motorjem AL-KO BMP 14001

Črpalka z bencinskim motorjem ima moč 1,7 kW in črpa vodo iz globine do 6 m na višino do 36 m. Z učinkovito tehniko črpanja AL-KO je ta obstojna črpalka z rezervoarjem za bencin 1,6 l idealna za številne naloge pri odvajanju vode. Da bi bilo vzdrževanje čim preprostejše, je odprtina za nalivanje olja lahko dosegljiva na ohišju črpalke. Priključka na sesalni in tlačni strani imata premer 1" (33,3 mm). Da bi vodni krog črpalke za nemoten zagon hitro in udobno napolnili z vodo, je nastavek za polnjenje nameščen na zgornji strani črpalke. Ta črpalka črpa do 12.000 litrov vode na uro. Masa prazne črpalke je samo 13,5 kg. Z nosilnim ročajem jo je mogoče prenašati in mobilno uporabljati.
Opomba: črpalka z bencinskim motorjem ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno ali klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primeren za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Nakup črpalke z bencinskim motorjem AL-KO BMP 14001

Kupite vodno črpalko AL-KO BMP 14001 preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Vrtna črpalka AL-KO BMP 14001 je vaš učinkovit, od elektrike neodvisen pripomoček za vrt in hišo. Ali iščete še druge možnosti? V tem primeru si oglejte črpalko AL-KO BMP 30000 z večjo zmogljivostjo.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113793
EAN 4003718060805
Maks. pretok l / h 12000 LPH
Maks. višina črpanja v m 36 M
Maks. sesalna višina, m 6 M
Maks. tlak, barih 3.6 BAR
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 13.5 KG
dim. Višina cm brez škatle 36.3 CM
Bruto teža v kg 15.5 KG
dim. Širina cm brez škatle 33.2 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 42.7 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 1.6 L
Kubična motorja v ccm 80
Število gibov motorja o/mon 3600
Moč v kW 1.7 KW
Število valjev motorja 1

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (4.83MB)
Izjave o skladnosti Download (92.9KB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.