Snežne verige AL-KO za snežno frezo Snowline 700 E nosilec naprav solo® by AL-KO FC

Številka izdelka: 112985 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Snežne verige za snežno frezo AL-KO Snowline 700 E in nosilec naprav solo® by AL-KO FC
  • Dober stik s tlemi zaradi križnega profila pnevmatik
  • Zelo robustna izvedba z dolgo življenjsko dobo
  • Enostavna montaža z gumijastim napenjalom
  • Obseg dobave: 1 komplet (2 snežni verigi)

Snežne verige za snežno frezo AL-KO Snowline 700 E in nosilec naprav solo® by AL-KO FC zagotavljajo zanesljivo napredovanje v globokem in trdem snegu. Zaradi dobrega stika s tlemi je omogočeno precizno delo.


Snežne verige za snežno frezo in nosilec naprav

Zaradi križnega profila na pnevmatikah se občutno izboljša stik s tlemi v snegu in na poledeneli podlagi. Zato brez težav vodite svojo snežno frezo ali nosilec naprav solo® by AL-KO FC skozi sneg. Snežne verige so izdelane iz jekla, so kaljene in imajo pocinkano površino. Zato se odlikujejo z dolgo življenjsko dobo. Pomembno zlasti v hladnem vremenu: montaža je preprosta in hitra.


Nakup pribora za snežne freze in snežne pluge

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebno olje za snežne freze, snežne verige in montažni okvir z upravljalno ročico za traktorske kosilnice AL-KO v izvedbi za snežni plug.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112985
EAN 4003718045970
Linija izdelkov COMFORT pro
Znamka solo® by AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.