Snežna Freza AL-KO 700.4 E LED

Številka izdelka: 114037 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kompaktna armaturna plošča z vgrajenim LED žarometom
  • Ogrevani ročaji za tople roke
  • Vrtljiv izmetni jašek
  • Močan, varčen bencinski motor z električnim zagonom
  • Pogon koles s 6 prestavami naprej in 2 prestavama nazaj

Snežna freza s pnevmatikami z grobim profilom

je idealen stroj za odstranjevanje snaga iz okolice hiše in dvorišča, parkirišč in odlagalnih površin.

 

Preprosto opravljena zimska opravila zahvaljujoč snežni frezi AL-KO 700.4 E LED

Z bencinsko snežno frezo AL-KO 700.4 E LED se naporno zimsko delo spremeni v sproščujoče gibanje na svežem zraku. Sneg preprosto odstranite s frezo, namesto da ga prelagate z lopato. Tudi večja količina snega ali skorjast sneg ne zaustavita te snežne freze. Poleg tega lahko uživate v udobju funkcij, npr. električni zagon, ogrevani ročaji in možnost vklopa pogona. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji motorjev in frez vam naša snežna freza predstavlja zanesljivega in zmogljivega partnerja v mrzlih zimskih dneh.

 

Tehnične podrobnosti bencinske snežne freze AL-KO 700.4 E LED

Zahvaljujoč kompaktni armaturni plošči z vgrajenim žarometom z lahkoto dosežete vse pomembne ročice in stikala. Medvedje močan motor snežne freze 7,8 kW z delovno prostornino 375 cm3 ima zaradi tehnologije OHV z zgoraj nameščenimi ventili odličen izkoristek, kar je kljub veliki moči opaziti pri zelo varčnem delovanju. Širina frezanja znaša 70 cm, višina zajemanja snega do krepkih 54,5 cm. Odvisno od strukture snega se sneg odmetava do razdalje 15 m skozi vrtljiv izmetni jašek. Pogon koles je od tega neodvisen, zato se snežna freza enakomerno pomika naprej in odmetava sneg. Pnevmatike z grobim profilom zagotavljajo dober oprijem s podlago in preprosto manevriranje tudi v najzahtevnejših okoliščinah. Z močnim OHV-motorjem in možnostjo vklopa pogona koles s 6 prestavami naprej in 2 prestavama nazaj se 2-stopenjska snežna freza (polž in izmetno kolo) AL-KO 700.4 E LED odlikuje z zelo preprostim rokovanjem. Posebej priporočljiv v temnih zimskih dneh: vgrajen žaromet in možnost izbire zagona motorja s potegom vrvice ali električno 230 V.

 

Nakup bencinske snežne freze AL-KO 700.4 E LED in druge možnosti

Kupite zdaj bencinsko snežno frezo AL-KO 700.4 E LED pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Snežna freza je idealen stroj za odstranjevanje snaga iz okolice hiše in dvorišča, parkirišč in odlagalnih površin. Če potrebujete snežno frezo z večjo širino frezanja in večjo delovno prostornino, vam nudimo snežno frezo AL-KO 760.4 TE LED. Za manjše zahteve pri nas dobite snežno frezo AL-KO 620.4 E III LED.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 114037
EAN 4003718064605
Neto teža v kg 118 KG
Bruto teža v kg 130 KG
dim. Širina cm brez škatle 74 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 134 CM
dim. Višina cm brez škatle 115 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 105
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium

Engine

Tip pogona Bancin
Autochoke voljo DA
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 5.5 L
Električni zagon DA
Kubična motorja v ccm 375
Število gibov motorja o/mon 2000
Moč v kW 7.8 KW
Primer DA
Število valjev motorja 1

Handle system

Grelni ročaji DA

Prenosi

Navodila za uporabo Download (29.58MB)
Izjave o skladnosti Download (225.27KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.