AL-KO Olje za 4-taktne snežne freze 5W30 0,6 l

Številka izdelka: 112899 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zelo kakovostno zimsko motorno olje
  • Posebno olje za 4-taktne bencinske snežne freze in motorje
  • Za zračno hlajene male motorje pri zimski uporabi
  • Tip SAE 5W-30
  • Vsebina: 0,6 l

Kupite naše visokozmogljivo zimsko motorno olje / olje za snežne freze za menjavo olja v vseh naših snežnih frezah.


Posebno motorno olje za zimsko uporabo

Olje je bilo razvito posebej za zračno hlajene male motorje za obratovanje pri nizkih zunanjih temperaturah. Odlikuje se z zelo dobrimi lastnostmi, ki koristijo pri zimski uporabi vaše grebenske kosilnice AL-KO ali traktorske kosilnice, ki jo preuredite za odstranjevanje snega. Uporabljajte ga za svoje 4-taktne motorje in pridobite z dodatno zaščito, ki je potrebna v zahtevnih pogojih obratovanja. Zahvaljujoč odličnim mazalnim lastnostim v hladnem vremenu se obraba motorja zniža na najnižjo mogočo vrednost in hladni zagoni ne povzročajo težav.


Nakup pribora za snežne freze in snežne pluge

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebno olje za snežne freze, snežne verige in montažni okvir z upravljalno ročico za traktorske kosilnice AL-KO v izvedbi za snežni plug.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112899
EAN 4003718044065
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.