Motorni okopalnik AL-KO MH 540 Comfort

Številka izdelka: 113970 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Posebej primeren za rahljanje tal ali pripravo na setev tudi na večjih površinah
  • Posebej stabilno, ergonomsko krmilo
  • 3-smerna po višini nastavljiva zavorna opora za nastavitev pravilne delovne globine
  • Transportno kolo je mogoče enostavno in brez orodja zložiti
  • 4 aktivno delujoči noži za sekljanje z delovno širino 36 cm za enostavno razrahljanje

Srednji razred bencinske motorne prekopalnike MH 540 Comfort - tudi za večje površine

Prekopalnik MH 540 Comfort je vaš robusten, okreten pomočnik za učinkovito uporabo na vašem vrtu, ki prihrani čas. Naj gre za obdelavo, prezračevanje ali rahljanje tal: S Tem motornim prekopalnikom zemljo pred setvijo dobro pripravite, jo zrahljate in obdelate s hranili, gnojili ali svežo zemljo. Primerno tudi za večje površine. Idealni motorni prekobalnik za hobi vrtnarjenje

Ne glede na to ali naprej ali nazaj

Z prekopalnik MH 540 Comfort je rahljanje velikih površin še posebej enostavno. To vam omogoča učinkovito in brez napora delo na območju, ki ga želite sesekljati. Z delovno širino 54 cm štirje kompleti nožev za sekljanje zagotavljajo drobno drobljivo zemljo do globine 33 cm. Obremenitev je ogromna v primerjavi z ročnim delom z lopato, pa tudi z ročno motiko in grabljami.

Aktivno delujoči, posebej oblikovani štirje kompleti nožev za sekljanje poganja močan 3,45 kW motor. To pomeni, da ima naprava srednjega razreda 51 kg potrebno vlečno moč. S 3-smerno nastavljivo zavorno oporo lahko po potrebi prilagodite delovno globino.

Posebno stabilno, ergonomsko krmilo je idealno za delo v nežni drži. Transportno kolo je mogoče enostavno nastaviti iz delovnega v transportni položaj brez orodja.

Varnost je ključna: varnostna ročica učinkovito preprečuje nenamerno obračanje nožev za rezanje. Poleg tega visokokakovostni pokrov orodij za sekljanje iz čvrste jeklene pločevine ščiti upravljavca pred letečim kamenjem in zemljo.

Kupite motorni prekopalnik AL-KO MH 540 Comfort in alternative

Kupite motorni prekopalnik MH 540 Comfort zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite večjo, močnejši prekopalnik , priporočamo AL-KO  MH 770 (št. artikla 113971).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113970
EAN 4003718063219
Neto teža v kg 45 KG
Delovna globina cm 30 CM
Premer noža za sekanje cm 33 CM
Število nožev za sekanje 8 ST
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Mowing System

Delovna širina v cm 540 CM

Working area

primeren za površine do m2 300 QM

Traction System

Prenos 1 prestava

Engine

Autochoke voljo NE
Električni zagon NE
Kubična motorja v ccm 196
Moč v kW 3.45 KW
Primer DA

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (8.56MB)
Download (3.88MB)
Izjave o skladnosti Download (110.06KB)
Št. izdelka: 113807 Takoj na voljo
16,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.