Motorni okopalnik AL-KO MH 1150 Comfort

Številka izdelka: 113972 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Idealno za rahljanje tal in obdelavo površin
  • Vključene so stranske mejne plošče za zaščito nasadov
  • Ergonomsko krmilo, nastavljivo na vstran in po višini brez orodja
  • Za nadaljnjo obdelavo tal je na voljo široka paleta dodatkov
  • Vključuje komplet koles z 2 gumijastima kolesoma 4.0-8

Ogromna delovna širina - motorni okopalnik AL-KO MH 1150 Comfort

Motorni okopalnik AL-KO MH 1150 Comfort je vaš robusten pomočnik za učinkovito uporabo obdelovalnih površin, ki prihrani čas. Z veliko delovno širino 115 cm ga lahko priporočamo za obdelavo površin do približno 670 m².

Naj gre za obdelavo, prezračevanje ali rahljanje tal: S tem motornim okopalnikom  zemljo pred setvijo dobro pripravite, jo zrahljate in obdelate s hranili, gnojili ali svežo zemljo. Ergonomsko krmilo, ki ga je mogoče brez orodja spreminjati vstran in po višini, zagotavlja posebno enostavno uporabo. Če je opornik pomaknjen na stran, je mogoče območje udobno obdelati, ne da bi morali stopiti na že obdelano in tako zrahljano zemljo. Zaščitni zasloni, ki so vključeni v obseg dobave, omejujejo delovno območje in tako zagotavljajo učinkovito zaščito obstoječih zasaditev.

Intenzivna večkratna uporaba - ni problema

Na okopalnika je mogoče pritrditi več dodatkov, na primer plug za grebene ali krompir. Za boljši oprijem je priporočljivo uporabiti jekleni kolesni komplet, ki je na voljo tudi pri uporabi plugov.

Motorni okopalnik AL-KO MH 1150 Comfort vam nudi močno podporo pri delu na večjih površinah. Z dvema prestavama za naprej lahko enostavno prilagodite delovno hitrost in rezultat sekljanja vašim zahtevam. Vzvratna prestava olajša manevriranje in omogoča enostavno delovanje. Z delovno širino 115 cm je mogoče obdelati tudi velike površine do 670 m².

32 posebnih nožev z rezili do globine 36 cm zagotavlja optimalno obdelavo tal - in s svojim 3,6 kW motorjem ima model močan vlek tudi na težkih tleh. Z vodilnim vzvodom naprava ostane na pravi poti.

Posebno stabilno, ergonomsko krmilo, ki ga je mogoče nastaviti bočno in po višini, je idealno za delo v nežni drži. Obseg dobave vključuje omejevalne diske in kolesni komplet (za uporabo plugov).

Varnost je ključna: varnostna ročica učinkovito preprečuje nenamerno obračanje nožev za rezanje. Poleg tega visokokakovostni pokrov orodij za sekljanje iz čvrste jeklene pločevine ščiti upravljavca pred letečim kamenjem in zemljo. Zaščita nasadov je dosežena s stranskimi omejevalnimi diski.

Nakup motornega okopalnika AL-KO MH 1150 Comfort in druge možnosti

Motorni okopalnik AL-KO MH 1150 Comfort lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Okopalnik je odlična rešitev za pripravo tal na srednje veliki ali veliki površini.
Za obdelavo manjšega zemljišča vam priporočamo model MH 770 Comfort (štev. art. 113971).


Upoštevajte, da nudimo tudi razne priključke, npr. plug za osipavanje, razširitev za frezo itd.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113972
EAN 4003718063233
Neto teža v kg 98 KG
Delovna globina cm 32 CM
Premer noža za sekanje cm 36 CM
Število nožev za sekanje 8 ST
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO

Mowing System

Delovna širina v cm 115 CM

Working area

primeren za površine do m2 670 QM

Engine

Autochoke voljo NE
Električni zagon NE
Kubična motorja v ccm 212
Moč v kW 3.6 KW
Primer NE

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (8.56MB)
Izjave o skladnosti Download (110.06KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.