Agregat AL-KO 6500-C

Številka izdelka: 130932 Kmalu spet na voljo

Električni agregat z izjemno močjo za posebne zahteve

  • Zaradi velike, konstantne moči in robustnosti vam zagotavlja neodvisno oskrbo z elektriko
  • Zelo primeren za gradbišče in vrt, prosti čas in kampiranje
  • 2x vtičnica 230 V za enostaven priklop porabnikov
  • Z zagonom na poteg in električnim zagonom
  • Masiven nosilni okvir po celem obodu poenostavi transport
  • Z zelo velikim rezervoarjem za gorivo 25 l

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Height in cm (Out Of Box) 54 CM
Neto teža v kg 88 KG
Length in cm (Out of Box) 67.5 CM
Width in cm (Out Of Box) 54 CM
Vrsta naprave Osnovna naprava
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.