Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Številka izdelka: 113465 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahek in tih, idealen za srednje velike površine
  • Individualna nastavitev višine z ročico za hitro zatezanje
  • Priročen nosilni ročaj za lažji transport
  • Odlična okretnost in vodljivost zaradi 2-osne izvedbe in velikih koles
  • Vključno s čvrstim vertikulirnim valjem z jeklenimi noži in košem

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort vam pomaga pri negi vaših travnatih površin. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za travnate površine do velikosti 800 m².


Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Z električnim vertikulatorjem AL-KO Combi Care 36 E Comfort lahko svoj vrt obdelate tiho in brez nastajanja izpušnih plinov. Funkcija 3-v-1: vertikuliranje, prezračevanje in prestrezanje Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi. Zahvaljujoč vertikulirnemu valju z 20 jeklenimi noži je ta model še posebej robusten in vam omogoča temeljito in učinkovito obdelavo tal.


Tehnične podrobnosti električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Za pogon električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort služi elektromotor z močjo 1.500 W, ki ga je treba priključiti na hišno električno omrežje (230 V). Zato lahko uporabljate električni vertikulator brez premora in si prihranite menjavanje akumulatorjev ter nalivanje goriva.
Z delovno širino 36 cm in dvoosno izvedbo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji, kompaktna konstrukcija vertikulatorja omogoča neutrudljivo delo. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen s 20 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort odlikuje z učinkovitostjo pri obdelavi tal in dolgo življenjsko dobo. Mah, plevel in polst se odstranijo na trajnostni način. Po potrebi vertikulirni valj z nekaj prijemi lahko nadomestite s prezračevalnim valjem. Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate.
Vse vključeno: prezračevalni valj in prestrezalna vreča 55 l iz tkanine sta v obsegu dobave.


Nakup električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort in druge možnosti

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v nekaterih tehničnih trgovinah.
Če potrebujete vertikulator z akumulatorskim pogonom, priporočamo AL-KO SF 4036.
Pri modelu 36 E Comfort sta prestrezalni koš s prostornino 55 l in prezračevalni valj v obsegu dobave.

Tehnični podatki

Moč motorja v vatih 1500 W
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Length in cm (Out of Box) 111 CM
Height in cm (Out Of Box) 112 CM
Width in cm (Out Of Box) 53 CM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 5-kratna
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 94
Tip pogona Električni
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 20
Premer kolesa spredaj mm 140 MM
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Neto teža v kg 15 KG
Prezračevalni valj, število zob 44
Prostornina koša v l 55 L
Globina vrtikuliranja maks. mm 12 MM
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 90
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
MOŽNO prezračevanje DA
S tvrdim košem DA
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 4
Vibracije ahw (m/s^2) 3
primeren za površine do m2 800
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Material ohišja Plastika
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Premer koles zadaj, mm 160 MM
S košem od tkanine tkanina
K vrednost (m/s^2) 1.5
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 81
Navodila za uporabo Download (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.