Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Številka izdelka: 113465 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahek in tih, idealen za srednje velike površine
  • Individualna nastavitev višine z ročico za hitro zatezanje
  • Priročen nosilni ročaj za lažji transport
  • Odlična okretnost in vodljivost zaradi 2-osne izvedbe in velikih koles
  • Vključno s čvrstim vertikulirnim valjem z jeklenimi noži in košem

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort vam pomaga pri negi vaših travnatih površin. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za travnate površine do velikosti 800 m².


Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Z električnim vertikulatorjem AL-KO Combi Care 36 E Comfort lahko svoj vrt obdelate tiho in brez nastajanja izpušnih plinov. Funkcija 3-v-1: vertikuliranje, prezračevanje in prestrezanje Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi. Zahvaljujoč vertikulirnemu valju z 20 jeklenimi noži je ta model še posebej robusten in vam omogoča temeljito in učinkovito obdelavo tal.


Tehnične podrobnosti električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Za pogon električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort služi elektromotor z močjo 1.500 W, ki ga je treba priključiti na hišno električno omrežje (230 V). Zato lahko uporabljate električni vertikulator brez premora in si prihranite menjavanje akumulatorjev ter nalivanje goriva.
Z delovno širino 36 cm in dvoosno izvedbo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji, kompaktna konstrukcija vertikulatorja omogoča neutrudljivo delo. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen s 20 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort odlikuje z učinkovitostjo pri obdelavi tal in dolgo življenjsko dobo. Mah, plevel in polst se odstranijo na trajnostni način. Po potrebi vertikulirni valj z nekaj prijemi lahko nadomestite s prezračevalnim valjem. Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate.
Vse vključeno: prezračevalni valj in prestrezalna vreča 55 l iz tkanine sta v obsegu dobave.


Nakup električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort in druge možnosti

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v nekaterih tehničnih trgovinah.
Če potrebujete vertikulator z akumulatorskim pogonom, priporočamo AL-KO SF 4036.
Pri modelu 36 E Comfort sta prestrezalni koš s prostornino 55 l in prezračevalni valj v obsegu dobave.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Moč motorja v vatih 1500 W
Linija izdelkov Comfort
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 81
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Premer koles zadaj, mm 160 MM
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 4
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Prostornina koša v l 55 L
S tvrdim košem DA
Material ohišja Plastika
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 94
Neto teža v kg 15 KG
MOŽNO prezračevanje DA
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 20
Premer kolesa spredaj mm 140 MM
K vrednost (m/s^2) 1
Globina vrtikuliranja maks. mm 12 MM
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 90
Height in cm (Out Of Box) 112 CM
Length in cm (Out of Box) 111 CM
S košem od tkanine tkanina
Width in cm (Out Of Box) 53 CM
Vibracije ahw (m/s^2) 3
Prezračevalni valj, število zob 44
Nastavitev višine košnje Osrednji, 5-kratna
Tip pogona Električni
primeren za površine do m2 800
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.