Bencinska kosilnica AL-KO Silver 468 SP-A Bio

Številka izdelka: 119835 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Pogon sprednjih koles za mulčenje brez napora
  • Osi za kolesa po celi širini
  • Udobno, robustno nastavljanje višine rezanja
  • Odlični rezultati mulčenja zaradi posebne geometrije ohišja
  • Mulčenje ali izmet na strani

Mulčenje je ekološka nega vrta. Bencinske kosilnice AL-KO Silver so pri tem v nepogrešljivo pomoč.


Bencinska kosilnica za mulčenje Silver 468 SP-A Bio

Razvite v Nemčiji, izdelane v Avstriji. Rezalni mehanizem iz jeklene pločevine, motor AL-KO Pro: s temi lastnostmi so kosilnice za mulčenje AL-KO obstojne, specializirane kosilnice za košnjo z mulčenjem. Z dovršeno tehniko v priznani kakovosti AL-KO te naprave za ljubiteljske vrtnarje ne puščajo neizpolnjenih želja.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice za mulčenje Silver 468 SP-A Bio

Širina rezanja 46 cm omogoča učinkovito delo na travni površini do velikosti 1400 m². Višino rezanja na kosilnici za mulčenje je mogoče nastavljati v 4 stopnjah od 30 mm do 85 mm. Kosilnica za mulčenje dodatno omogoča tudi izmet trave na stran. Zlasti ergonomsko oblikovan vodilni ročaj in lahko tekoča XL-kolesa, ki prizanašajo trati, pripomorejo k udobju pri delu. Košnja z mulčenjem je zaradi pogona sprednjih koles še preprostejša.


Nakup bencinske kosilnice za mulčenje Silver 468 SP-A Bio in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico za mulčenje Silver 468 SP-A Bio preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica za mulčenje Silver 468 SP-A Bio je učinkovit pripomoček pri ekološki negi vaše trate. Ali želite samohodno bencinsko kosilnico za mulčenje? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico za mulčenje Silver 468 P-A Bio.

Tehnični podatki

Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
Tip motorja 4-taktni
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Mulčenje DA
Autochoke voljo DA
Nastavljiva višina ročaja NE
blagovno znamko blagovno znamko
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Zložljiva ročka DA
Električni zagon NE
Nastavitev višine košnje naOsno kolo, 4-kratna
Prestrezanje NE
Število valjev motorja Število valjev motorja
Tip pogona Bancin
Material ohišja jeklo
Primer NE
Izmet na stran DA
Linija izdelkov Comfort
Funkcijo 2v1
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.