Bencinska kosilnica AL-KO Premium 520 VSI-B

Številka izdelka: 119948 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Udoben električni zagon s ključem
  • Udobno centralno nastavljanje višine s 7 položaji
  • Pogon koles z nastavljanjem hitrosti
  • Sprednji ročaj za udobno prenašanje
  • XXL-kolesa olajšajo potiskanje in izboljšajo stik s podlago

>

Bencinska kosilnica Premium 520 VSI-B

Lepa in udobna za uporabo, tako se predstavlja bencinska kosilnica Premium 520 VSI-B AL-KO. Razvita v Nemčiji, izdelana v Avstriji: to je kosilnica najvišje kakovosti. Zaradi moderne oblike je v vsakem vrtu prava paša za oči. Zaradi izbranih sestavnih delov in materialov je življenjska doba bencinske kosilnice zelo doga. S kosilnicami serije „Highline je košnja pravi užitek.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Premium 520 VSI-B

Zagon bencinske kosilnice z električnim zaganjačem je otročje preprosto opravilo. S širino rezanja 51 cm bencinska kosilnica Premium 520 VSI-B omogoča učinkovito košnjo tudi velikega vrta (do 1800 m²). Nastavljanje višine rezanja je centralno s 7 stopnjami od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujoč motorju Briggs & Stratton z močjo 2,6 kW, pogonu koles (z nastavljivo hitrostjo od 2,5 do 4,5 km/h) v kombinaciji z lahko tekočimi XXL-kolesi poteka košnja vrta (tudi na strmini) brez napora. Funkcija 4-v-1 omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Zaradi pregledne upravljalne plošče z lahko dosegljivimi upravljalnimi elementi in mehkega ročaja je košnja pravi užitek. Posebej visoko ohišje iz jeklene pločevine s tehnologijo MaxAirflow omogoča polnjenje koša 70 l s prikazovalnikom polnitve do vrha, zato koša ni treba pogosto prazniti. Vgrajen sprednji ročaj na kosilnici „Premium“ je idealna rešitev, ki olajša transport in shranitev kosilnice (funkcija "upstanding") ali dviganje in prenašanje preko stopnic oziroma ovir.


Tehnični podatki

Moč naprave v kW 2.6
S košem od tkanine Plastika
Max Airflow Technology Ja
Funkcijo 4v1
K vrednost (m/s^2) 2
Hitrost vožnje naprej km/h 4
Mulčenje DA
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Številov noža 1
S tvrdim košem DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Prestrezanje DA
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 87
primeren za površine do m2 1800
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 97
Prostornina koša v l 70
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Premer kolesa spredaj mm 200
Vibracije ahw (m/s^2) 6
Različica kućišta kosilice Highline
Premer koles zadaj, mm 280
Tip pogona Bancin
Kolesni pogon Brezstopenjski pogon koles
Tip noža Brušeni z diamanti
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Izmet na stran DA
Material ohišja jeklo
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium
Širina reza v cm 51
Model motorja Model motorja
Višina reza min / max v mm 30 - 80
Moč v kW 2.6
Kubična motorja v ccm 163
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2800
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo DA
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.