Bencinska kosilnica AL-KO Comfort 46.0 SP-A Plus

Številka izdelka: 119938 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Samohodna z 1 prestavo
  • Funkcija 4-v-1 omogoča izmet zadaj, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj
  • XXL-kolesa za boljše napredovanje
  • Udobno nastavljanje višine rezanja
  • Comfortable carrying thanks to the front handle

Visoka stopnja inovativnosti in moderna oblika. Vse to je združeno v naših bencinskih kosilnicah „Comfort", ki so odličen pripomoček pri negi trate.


Bencinska kosilnica Comfort 46.0 SP-A Plus

Lepa in udobna za uporabo, tako se predstavi bencinska kosilnica AL-KOComfort 46.0 SP-A Plus. Razvita v Nemčiji, izdelana v Avstriji: to je kosilnica najvišje kakovosti. Zaradi moderne oblike je v vsakem vrtu prava paša za oči. Zaradi izbranih sestavnih delov in materialov je življenjska doba bencinske kosilnice zelo doga. S kosilnicami serije „Comfort" je košnja pravi užitek.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Comfort 46.0 SP-A Plus

S širino rezanja 46 cm bencinska kosilnica Comfort 46.0 SP-A Plus omogoča učinkovito košnjo tudi na velikem vrtu (do 1400 m²). Nastavljanje višine rezanja je centralno s 7 stopnjami od 30 mm do 80 mm. Motor AL-KO Pro z močjo 2,1 kW in zgoraj nameščenimi ventili se odlikuje z izrednim izkoristkom, zato ima večjo zmogljivost pri manjši porabi goriva. Zahvaljujoč pogonu XXL-koles z eno prestavo košnja poteka hitro in učinkovito. Funkcija 4-v-1 omogoča izmet zadaj, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj poveča udobje pri delu. Posebej visoko ohišje iz jeklene pločevine s tehnologijo MaxAirflow omogoča polnjenje koša 60 l s prikazovalnikom polnitve do vrha, zato koša ni treba pogosto prazniti.


Nakup bencinske kosilnice Comfort 46.0 SP-A Plus in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico Comfort 46.0 SP-A Plus preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica Comfort 46.0 SP-A Plus je učinkovit pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico z 51cm širine reza? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico Comfort 51.0 SP-A.

Tehnični podatki

Različica kućišta kosilice Highline
Zložljiva ročka DA
Model motorja Model motorja
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
Material ohišja jeklo
Izmet na stran DA
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Električni zagon NE
blagovno znamko blagovno znamko
Linija izdelkov Comfort
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
S košem od tkanine Plastika
Autochoke voljo DA
S tvrdim košem DA
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Tip motorja 4-taktni
Primer NE
Tip noža Brušeni z diamanti
Število valjev motorja Število valjev motorja
Tip pogona Bancin
Funkcijo 4v1
Mulčenje DA
Prestrezanje DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.