AL-KO OLJE SAE 30 0,6 l ZA 4 TAKNE MOTORJE

Številka izdelka: 112888 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljivo olje za več območij
  • Odlična zaščita pred korozijo
  • Primerno za celoletno uporabo
  • Viskoznost: SAE 30
  • Vsebina: 0,6 l

Ustrezno za naslednje modele:

  • vse kosilnice AL-KO
  • druge vrtne naprave s štiritaktnim motorjem

Motorno olje za štiritaktne vrtne naprave

Originalno motorno olje AL-KO za kosilnice in druge štiritaktne vrtne naprave Zmogljivo in zelo kakovostno motorno olje za več območij ima viskoznost SAE 30 in ga zaradi možnosti celoletne uporabe priporočamo za vse štiritaktne motorje kosilnic. Zanesljivo varuje pred korozijo in s tem zagotavlja dolgo življenjsko dobo motorja.


Kupite pribor za bencinske kosilnice in druge vrtne naprave

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne nadomestne nože, nadomestne verige, nadomestne nitke in motorno olje za svoje bencinske vrtne naprave AL-KO.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112888
EAN 4003718043952
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.