Električna kosilnica z nitko AL-KO GTE 450 Comfort

Številka izdelka: 112929 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Mirno tekoč elektromotor 450 W za košnjo z nitko brez emisij
  • Precizno delo z zasučno/nagibno rezalno glavo
  • Varno rokovanje zaradi odlične uravnoteženosti
  • Udobno upravljanje z nastavljivim ročajem in avtomatiko na dotik
  • Tiha košnja v bivalnem okolišu ob kateri koli uri dneva

Košnja z nitko, ki prizanaša človeku in okolju: tiho delujoče električne kosilnice z nitko AL-KO, vsestranska precizna orodja za vse robove in vogale pri košnji z elektriko.


AL-KO GTE 450 Comfort – precizna košnja z nitko v vašem vrtu

Prilagodljiva, priročna in prav toliko robustna, kot si želite: AL-KO GTE 450 prepriča z odličnimi rezultati košnje s priznano kakovostjo AL-KO. Tiho in brez izpušnih plinov opravlja „srednje velika električna kosilnica z nitko AL-KO svoje delo v domačem vrtu. Razmeroma majhna teža, odlično razporejena vzdolž ergonomskega teleskopskega aluminijastega ročaja, glavni in nastavljiv dodatni ročaj: ravnanje z napravo je otročje preprosto. Posebnost je prilagodljiva rezalna glava z zasukom in nagibom, ki omogoča precizno košnjo.


Tehnične podrobnosti kosilnice z nitko AL-KO GTE 450 Comfort

Z ergonomskim teleskopskim aluminijastim ročajem ter glavnim in nastavljivim dodatnim ročajem je AL-KO GTE 450 priročen in prenosen pomočnik pri vaših vrtnih delih.
Prilagodljiva, za 180 stopinj zasučna in nagibna glava z nitko s širino rezanja 30 cm in lokom za zaščito rastlin je idealna naprava za precizno košnjo na robu trate, pod grmi, klopmi in ob stenah. Svojo nalogo dobro opravlja tudi pri učinkoviti košnji na večji dolžini ali manjši travni površini.
Z avtomatiko na dotik med košnjo brez težav ohranjate optimalno dolžino nitke. Pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal. Prilagodljiva naprava z vrtljivim ročajem in vodilnim kolesom.
Preprosto priročna: ta električna kosilnica z nitko AL-KO je udobna rešitev za prizadevne ljubiteljske vrtnarje. Tiho delovanje ne moti vaših sosedov – kosite lahko skoraj ob vsaki uri dneva, neodvisno od strogih določil o kaljenju miru.


Nakup AL-KO GTE 450 Comfort in druge možnosti

AL-KO GTE 450 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen izdelek za vas, če iščete robustno in priročno električno kosilnico z nitko.
Če iščete električno kosilnico z nitko za večje površine ali zahtevnejša mesta uporabe, vam priporočamo AL-KO GTE 550 ali električni motorni kosi AL-KO BC 1000 E in BC 1200 E.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112929
EAN 4003718044935
Neto teža v kg 2.9 KG
Možnost teleskopiranja DA
Bruto teža v kg 3.7 KG
Vrsta rezalne glave klasična
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 1.65 MM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Gred NE
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Električni
Moč motorja v vatih 450 W

Cutting System

Dolžina niti (cm) 1000 CM

Mowing System

Delovna širina v cm 30 CM

Handle system

Nastavljiv ročaj DA

Prenosi

Navodila za uporabo Download (5.04MB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.