Električna motorna kosa AL-KO BC 1200 E

Številka izdelka: 112924 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močan elektromotor 1.200 W za košnjo brez emisij
  • Za vsak teren: košnja z nitko ali kovinskim nožem
  • Varno rokovanje zahvaljujoč perfektni uravnoteženosti in nosilnemu pasu
  • Tiha košnja v bivalnem okolišu ob kateri koli uri dneva
  • Preprosto razstavljiva za spravilo in transport

Tiha, okolju prijazna košnja velikih površin, brez emisij Temu so namenjene električne motorne kose AL-KO, naši mobilni paketi moči za košnjo z elektriko.


Električna motorna kosa AL-KO BC 1200 E – učinkovita, prilagodljiva košnja tudi na večjih površinah

Velika zmogljivost omogoča hitro izvedbo košnje na veliki površini: AL-KO BC 1200 E prepriča z odličnimi rezultati dela v priznani kakovosti AL-KO. Brez izpušnih plinov in hrupa opravlja močna in robustna električna motorna kosa svoje delo v velikem vrtu, na travniku itd. Po izbiri z nitko ali kovinskim nožem in širino rezanja do 35 cm hitro in učinkovito obvladate vsak teren. Dobro uravnoteženje, nastavljiv dodatni ročaj in udobna avtomatika na dotik za vsak trenutek ustrezno dolžino nitke (razen pri uporabi kovinskega noža) zagotavljajo varno in preprosto rokovanje z motorno koso. Nadaljnja prednost je deljivo držalo, ki poenostavi spravilo in transport naprave.


Tehnične podrobnosti AL-KO BC 1200 E

Ta motorna kosa je opremljena s tihim elektromotorjem najnovejše generacije 1200 W. Z delovanjem brez emisij predstavlja pravi paket moči. Z njo boste uspešni na vsakem zemljišču – na velikih travnih površinah, v visoki travi, na živi meji ali v goščavi.
Posebnost te naprave je zamenljiva rezalna glava, po izbiri z nitko (širina rezanja 35 cm) za vsakodnevno košnjo ali s kovinskim nožem (širina rezanja 23 cm) za zahtevnejše pogoje. Zato s to napravo hitro dosežete želene rezultate košnje tudi na zahtevnejšem terenu, npr. na travniku ali manjši kmetijski oz. gozdarski parceli, lahko pa tudi opravite prizanesljivo košnjo v svojem domačem vrtu. Z avtomatiko na dotik med košnjo brez težav ohranjate optimalno dolžino nitke. Pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal (razen pri uporabi kovinskega noža).
Za vašo varnost: kljub veliki moči vam BC 1200 E s svojo ergonomsko obliko, optimalno razporeditvijo teže ter velikimi in udobnimi upravljalnimi elementi nudi tolikšno varnost, kot si jo pri delu v svojem vrtu želite. Zahvaljujoč v elektromotorju vgrajeni tehnologiji ni težav s tipičnimi pojavi, kot so hrup, izpušni plin, prah itd. Zato jo lahko varno uporabljajo tudi ljubiteljski vrtnarji in začetniki, ki šele vstopajo v svet motornih kos.
Vaša zelena" prilagodljivost: tiho delovanje ne moti vaših sosedov – košnjo lahko opravite skoraj ob vsaki uri dneva, neodvisno od razmeroma strogih določil o kaljenju miru.


Nakup AL-KO BC 1200 E in druge možnosti

AL-KO BC 1200 E lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Ta motorna kosa je zelo primeren izdelek za vas, če iščete zmogljivo, okolju prijazno napravo za svoj vrt ali večjo zunanjo površino.
Če iščete manjšo električno motorno koso za običajno uporabo, vam priporočamo kosilnico z nitko AL-KO BC 1000 E. Za uporabo na majhnem vrtu s številnimi koti in vogali ter ozkimi robovi trate so najprimernejše električne kosilnice z nitko GTE 350 do GTE 550.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112924
EAN 4003718044898
Neto teža v kg 4.1 KG
Bruto teža v kg 6.78 KG
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 2.5 MM
Nastavljiv ročaj NE
Mera dolžina karton cm 26.3 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Gred DA
Premer stebla v mm 25 MM
Delovna širina kosa z nit cm 35 CM
Delovna širina kosa z nožem cm 23 CM
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO

Power supply

Tip pogona Električni

Cutting System

Dolžina niti (cm) 450 CM
Št. izdelka: 112974 Majhna zaloga
11,90 €
Št. izdelka: 114012 Kmalu spet na voljo
16,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.