Grebenska kosilnica solo® by AL-KO 5001 R III

Številka izdelka: 127469 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Univerzalna, zmogljiva grebenska kosilnica 2,3 kW za naravni vrt do velikosti 2500 m²
  • Za košnjo travnika, naravnega vrta in gostega rastlinja ali za pripravo krme
  • 102 cm širok, kakovosten kosilni greben ESM z dolgo življenjsko dobo
  • Odlična sposobnost manevriranja zaradi majhne kolesne razdalje, po 1 prestava naprej in nazaj
  • Opcijski pribor: snežni plug, snežne verige

Za učinkovito obvladovanje in profesionalno nego velikega naravnega vrta, sadovnjaka ali travnika ter za pripravo krme. Temu so namenjene grebenske kosilnice solo® by AL-KO – naši močni, univerzalni delovni konji z odlično opremo.


Grebenska kosilnica 5001 R III. Okretna profesionalna naprava za naravni vrt in pripravo krme, širina grebena 102 cm

Grebenska kosilnica solo® by AL-KO 5001 R III kot kompletna naprava skupaj z grebenom širine 102 cm združuje vse, kar je potrebno za nego naravnega vrta, kmetijskih površin in pridelavo krme: omogoča ekološko in prizanesljivo košnjo visoko rasle trave, odlikuje se z veliko zmogljivostjo v goščavi. Zaradi majhne kolesne razdalje, širokih pnevmatik in močnega pogona naprej in nazaj je manevriranje s kosilnico preprosto na vsakem zemljišču in na strmini.
Ergonomsko oblikovan in po višini nastavljiv vodilni ročaj z dušenjem vibracij omogoča naravno držo telesa in varno vodenje kosilnice. Pogon koles je po potrebi mogoče izključiti.
Kosilni greben s širino 102 cm, ki je v obsegu dobave kompletne naprave, je med košnjo mogoče posebej vključiti in izključiti – za vašo popolno varnost pri delu. Opremljen je s posebno kaljenimi kakovostnimi noži znamke ESM – izdelano v Nemčiji.
Univerzalna naprava tudi pozimi: grebensko kosilnico je pozimi mogoče hitro in preprosto opremiti s snežnim plugom (štev. art. 113267) in po potrebi tudi s snežnimi verigami (štev. art. 112883) – za učinkovito delo v surovih zimskih razmerah.
Neodvisna in izredno okretna grebenska kosilnica 5001 R III je s širino rezanja 102 cm izjemno primerna za hitro in učinkovito košnjo. Pri tem močan bencinski motor z močjo 2,3 kW služi za pogon koles in zanesljivo rezanje tudi v visoki goščavi, na vsakem zemljišču in strmini. Tu se naprava izkaže s svojo okretnostjo, saj je z njo mogoče brez težav doseči vsak rob travnika ali njive.
Zato je grebenska kosilnica 5001 R III vaš zanesljiv partner pri negi in gospodarjenju v naravnem vrtu ali na travniku ter pozimi – in je pri površini do 2.500 m² smiselno nadomestilo za traktorsko kosilnico.


Tehnične podrobnosti grebenske kosilnice solo® by AL-KO 5001 R III:

s svojim zmogljivim bencinskim motorjem 2,3 kW in kosilnim grebenom velike širine 102 cm (v obsegu dobave) vam ta grebenska kosilnica daje na razpolago izredno učinkovitost in moč. Zato omogoča učinkovito, hitro, temeljito in udobno košnjo površine do 2500 m² – z ekološko prizanesljivim učinkom v primerjavi s kosilnicami z rotacijskimi noži. Kljub veliki širini rezanja je manevriranje s kosilnico, katere kolesna razdalja znaša samo 55 cm, neverjetno preprosto tudi zaradi majhne razdalje od koles do kosilnega grebena.
Močan motor Briggs & Stratton z delovno prostornino 150 cm3 zagotavlja hitro in enakomerno delo. Pogon kosilnega grebena je po potrebi mogoče izključiti, prav tako tudi pogon koles, ki ima po eno prestavo za vožnjo naprej in nazaj. S posameznim vklopom in izklopom obeh pogonov kosilnica tudi na zavitih robovih travnika in pobočjih zagotavlja največjo mogočo varnost. Zaradi po višini nastavljivega ročaja z odličnim dušenjem vibracij in 13 velikih, z zrakom napolnjenih pnevmatik s traktorskim profilom je mogoče optimalno, neutrudljivo in uporabniku prijazno ravnanje s kosilnico skoraj na vsakem terenu.
Absolutno zagotovilo kakovosti grebenske kosilnice 5001 R III so posebno kaljeni noži nemškega proizvajalca ESM. Noži s po višini brezstopenjsko nastavljivimi tekalni nastavki zagotavljajo precizno rezanje na vsakem terenu. So tudi izjemno obstojni in s tem zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tudi pri dolgotrajni uporabi v najgostejšem rastju. Zaradi premikajočega se odvodnika trave se trava ne nabira na pokrovu.
Izredna prilagodljivost – dve napravi v eni
Opomba: navedene velikosti površin za košnjo lahko odstopajo od realnega stanja, ki je odvisno od lastnosti trave (višina, gostota, vlažnost itd.).


Nakup grebenske kosilnice solo® by AL-KO 5001 R III in druge možnosti

Grebensko kosilnico solo® by AL-KO 5001 R III lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Če želite grebensko kosilnico z manjšo širino rezanja, vam priporočamo model BM 875 III.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127469
EAN 4003718058628
Neto teža v kg 58 KG
Bruto teža v kg 62 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 104
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov COMFORT pro

Engine

Tip pogona Bancin
Autochoke voljo DA
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.8 L
Električni zagon NE
Kubična motorja v ccm 150
Število gibov motorja o/mon 3200
Moč v kW 2.3 KW
Model motorja B&S Series 625EXi
Primer NE
Število valjev motorja 1

Mowing System

Širina reza v cm 102 CM

Handle system

Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka NE

Traction System

Prenos 1 prestava naprej / 1 nazaj

Prenosi

Navodila za uporabo Download (2.87MB)
Download (9.33MB)
Št. izdelka: 113807 Majhna zaloga
18,90 €
Št. izdelka: 112901 Takoj na voljo
11,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.