solo® by AL-KO NOŽI ZA MULČANJE

Številka izdelka: 127641 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 18.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Rezilo z 2 zobmi primerno za solo multitool AL-KO MT 130
  • Robustna oblika z zloženimi konci za boljšo funkcijo sekljanja
  • Širina reza 25,4 cm

Visokokakovostni dodatki

Robusten 2-zobni jekleni rezalnik je primeren za bencinsko večnamensko orodje solo® by AL-KO 130 MT. Idealno za visoko in gosto vegetacijo, vključno z gosto dolgo travo, plevelom in trn.

Kupite nož za mulčanje solo® by AL-KO in druge možnosti

Nož za mulčanjelahko kupite pri nas v spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127641
EAN 4003718063066
Bruto teža v kg 0.4 KG
Znamka solo® by AL-KO

Engine

Tip pogona Bancin

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.