Snežne verige AL-KO 18 x 8,5 - 8 , par

Številka izdelka: 112339 Kmalu spet na voljo
allProductsDisabled
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Križni profil na pnevmatikah z dobrim oprijemom za uporabo traktorske kosilnice v zimskem času
  • Snežne verige, primerne za velikost pnevmatik 18 x 8,5 - 8
  • Zelo robustna izvedba z dolgo življenjsko dobo
  • Enostavna montaža z gumijastim napenjalom
  • Obseg dobave: 1 komplet (2 snežni verigi)

Zanesljivo napredovanje in dober oprijem na spolzki podlagi – s snežnimi verigami AL-KO ostane vaša traktorska kosilnica zanesljivo na pravi poti.


Snežne verige za traktorsko kosilnico

Snežne verige AL-KO so namenjene za traktorske pnevmatike velikosti 18 x 8,5 - 8 cm (velikost x debelina pnevmatike - velikost platišča). Z njimi zaradi križnega profila občutno izboljšate oprijem traktorja na snegu in zaledeneli podlagi ter tudi na mokri travi. Snežne verige AL-KO so izdelane iz jekla, so kaljene in imajo pocinkano površino. Zato se odlikujejo z dolgo življenjsko dobo. Pomembno zlasti v hladnem vremenu: montaža je preprosta in hitra.


Nakup pribora za snežne freze in snežne pluge

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebno olje za snežne freze, snežne verige in montažni okvir z upravljalno ročico za traktorske kosilnice AL-KO v izvedbi za snežni plug.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112339
EAN 4003718034257
Mera dolžina karton cm 22 CM
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.