Set kombinirane prikolca CT 400 AL-KO

Številka izdelka: 113877 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave

Set kombinirane prikolice

Vaš savršeni pomoćnik u vrtu. Svestran, može se koristiti i kao samostalno prijevozno sredstvo. Bez obzira želite li transportirati pokošenu travu, lišće, gnojivo, pijesak, malč, drvo ili drugi material. Nagibna pomoću velike ručke s kojom možete prikolicu i vući. Kuka za priključivanje je uključena u setu za priključivanje na traktor AL-KO Black Edition.

 

Kupiti set kombinirane prikolice i dodatni pribor

 

Kupite set kombinirane prikolice u našoj internetskoj trgovini ili pronađite specijaliziranu trgovinu u vašoj blizini. Kombinirana prikolica CT 400 optimalni je dodatak vašem traktoru.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113877
EAN 4003718064131
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.