Servisni komplet za motor AL-KO 3-delni

Številka izdelka: 106118
Ponovno na voljo od 19.06.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
Ko motor odpove, je že prepozno! Za vse naše naprave z bencinskim motorjem za nego trate vodilni proizvajalci priporočajo servisni komplet AL-KO za motor. Idealen za preprosto menjavo olja v vaši bencinski kosilnici. S priloženo črpalko lahko udobno in snažno izsesate staro motorno olje in ga nato vlijete v posodo. Priloženi lij olajša nalivanje novega motornega olja. Tako ostane vaš motor v dobrem stanju !
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 106118
EAN 4003718005172
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.