Plošča in nože za Robolinho® , 23 cm

Številka izdelka: 127544 Takoj na voljo
expected to be with you on 19.06.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ustrezna za naslednje modele :
  • 1200, 2000, 2323

Plošča za nože za Robolinho® vključno z noži

Originalna plošča za nože AL-KO s širino rezanja 23 cm, vključno z noži. Rezalni in posnemalni noži so že montirani. Zaradi dvojnega sistema za mulčenje se zmanjša onesnaženje ohišja in se izboljša kakovost rezanja trave. Pokošene trave ni treba odstranjevati, saj služi kot naravno gnojilo. Kaljeni noži imajo 4-krat daljšo življenjsko dobo, saj jih je mogoče obrniti (s tekom v desno in levo).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127544
EAN 4003718060287
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.