PAS ZA AKUMULATOR ENERGY FLEX Z ADAPTERJEM BBA 40

Številka izdelka: 113786 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ročni izdelki Energy Flex so zdaj še bolj prijetni za delo, saj je akumulator zdaj mogoče nositi na pasu in ne več v napravi (akumulator ni vključen). Vrtnarjenje brez utrujenosti zaradi od
  • Dodatno udobje zahvaljujoč posebnemu oblazinjenju
  • Optimalna svoboda gibanja z ločitvijo pasu in naprave z enim klikom
  • Olajšanje roke. To omogoča bolj udobno delo in daljše intervale

Vaša prednost:

Akumulatorski pas vključuje adapter in ga je mogoče uporabiti za naslednje izdelke iz družine Energy Flex:

  • Pihalnik za listje LB 4060
  • Kosilnica z nitko GT 4030
  • Škarje za živo mejo HT 4055
  • Verižna žaga CS 4030
  • Multitool MT 40

Tehnični podatki

Delovanje akumulatorja, serija Delovanje akumulatorja, serija
Primerna serija baterij "400 Primerna serija baterij "400
blagovno znamko blagovno znamko
Družina akumulatorja Energy Flex 40V maks.
Tip pogona Akumulator
Način prenašanja Pas brez naramnice
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.