Nastavek za kosilnico z nitko GTA 4030

Številka izdelka: 113614 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavek za kosilnico z nitko za AL-KO EnergyFlex Multitool MT 40 Li/MT 36 Li
  • Širina rezanja 30 cm z nitko iz najlona
  • Enostavno podaljševanje nitke z avtomatiko na dotik
  • Lahek in priročen – vključno z nastavljivim dodatnim ročajem

Lahek in priročen nastavek za kosilnico z nitko za AL-KO EnergyFlex Multitool (MT 40 Li/MT 36 Li) omogoča ergonomično košnjo.


EnergyFlex Multitool s svojimi priročnimi nastavki navdušuje s številnimi možnostmi uporabe. Skupaj z nastavkom za kosilnico z nitko in dodatnim ročajem ga s preprostim posegom spremenite v kosilnico z nitko. Zavito držalo in dodaten ročaj omogočata prijetno, ergonomično delo. Lok za zaščito rastlin preprečuje nepotrebno obrabo nitke pri delu ob zidu in ograji ter varuje cvetlice in zelišča pred nenamernim poškodovanjem.


Nakup nastavka za kosilnico z nitko GTA 4030 in druge možnosti

Nastavek za kosilnico z nitko GTA 4030 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je odličen izdelek, če želite razširiti tukaj dobavljiv model AL-KO EnergyFlex Multitool MT 40 (štev. art. 113611) ali predhodni model MT 36 in potrebujete zmogljivo in učinkovito akumulatorsko koso.

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Neto teža v kg 1.8 KG
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Nastavljiv ročaj DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Delovna širina kosa z nit cm 30 CM
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.