Nastavek škarje za živo mejo solo® by AL-KO HTA 130 MT

Številka izdelka: 127636 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavek za solo® by AL-KO bencinskim multitool MT 130
  • Vrtljivi nasprotno vrtljivi nož z dolžino od 60 cm
  • Debelina rezanja do 25 mm
  • 11-kratna hitra nastavitev kota s pritiskom na gumb
  • Nastavljiv za 270 stopinj

Razširite svoj  večnamensko orodje solo® by AL-KO 130 MT z nastavkom za škarje za živo mejo HTA 130 MT

S tem škarje za živo mejo lahko razširite svoje področje uporabe na vašem vrtu. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavo se lahko vaša bencinska motorna kosa v kratkem času spremeni v škarje za živo mejo.

Prilagodljiva nastavitev kota z dolgo dolžino reza

Zahvaljujoč prilagodljivi nastavitvi kota je zagotovljeno veliko delovno območje. Nastavitev kota, ki je enostavna za uporabo, je še posebej uporabna za žive meje različnih višin ali težko dosegljive. Funkcija 11-smerno nastavljivega kota omogoča delovni polmer približno 180 stopinj. Ekstra dolg 60 cm dolg nasprotno vrteči nož zagotavlja hiter napredek pri delu. Obojestransko rezilo zagotavlja čist rez. Z dodatnim podaljškom MTA 130 MT (št. art. 127637) lahko greste še višje.

Kupite nastavek za živo mejo solo® by AL-KO HTA 130 MT in druge možnosti

Nastavek za živo mejo  HTA 130 MT lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Če želite svoje bencinsko večnamensko orodje razširiti z nastavkom za obrezovanje za CSA 130 MT, je to na voljo pod št. 127635127636.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127636
EAN 4003718063042
Bruto teža v kg 3.78 KG
Nastavitev kota DA
Linija izdelkov PREMIUM pro
Znamka solo® by AL-KO

Cutting System

Dolžina reza v mm 600 MM
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož

Prenosi

Navodila za uporabo Download (2.94MB)
Izjave o skladnosti Download (137.37KB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.