Nadomestni kolut z nitko GTE 350, 450, 550

Številka izdelka: 112966 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kakovostna nitka iz najlona
  • Ø 1,65 mm (2 x 3 m)
  • Podaljševanje nitke z avtomatiko na dotik
  • Udobna zamenjava
  • Vključno z zaščito za kolut
112926
Električna kosilnica z nitko AL-KO GTE 550 Premium Podrobnosti
112928
Električna kosilnica z nitko AL-KO GTE 350 Classic Podrobnosti
112929
Električna kosilnica z nitko AL-KO GTE 450 Comfort Podrobnosti

Ustrezno za naslednje modele:

  • Električna kosilnica z nitko GTE 350 Classic
  • Električna kosilnica z nitko GTE 450 Comfort
  • Električna kosilnica z nitko GTE 550 Premium

Nadomestni kolut z nitko za vašo električno kosilnico z nitko

Originalni nadomestni kolut z nitko AL-KO z dvojno glavo za nitko za električno kosilnico z nitko serije GTE. Rezalna nitka iz kakovostnega in obstojnega najlona zagotavlja odlične rezultate dela. Njen premer je 1,65 mm. Z avtomatiko na dotik je nitko med obratovanjem mogoče zelo preprosto podaljšati. Zamenjavo koluta z nitko opravite udobno in z enostavnim posegom. Vključno z zaščito za kolut.


Kupite pribor za električno kosilnico z nitko in motorno koso

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne kolute z nitko, nadomestne nože, motorno olje in nadomestne akumulatorje ter polnilnike za svojo kosilnico z nitko AL-KO.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112966
EAN 4003718045727
Premer niti (mm) 1.65 MM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Znamka AL-KO

Cutting System

Dolžina niti (cm) 600 CM

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.