AL-KO Nakladalna rampa zavita 2,0 m-400 kg (PAR)

Številka izdelka: 113862 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 19.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Particularly smooth transition from loading edge to ramp
  • Handy thanks to the anti-slip perforated profile
  • Non-slip through safety bolts
Čvrsta, proti koroziji obstojna nakladalna klančina iz posebne aluminijeve zlitine

 

  • Posebno gladek prehod z nakladalne rampe na klančino
  • Dober oprijem zaradi profila z luknjami
  • Zaradi varovalnih sornikov ni nevarnosti zdrsa
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113862
EAN 4003718062038
Neto teža v kg 10 KG
Design of the ramp 002
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Prenosi

Navodila za uporabo Download (1.62MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.