AL-KO NADOMESNO REZILO 46 CM ( Akum.)

Številka izdelka: 113348 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 16.10.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
 • Ustrezen za akumulatorske kosilnice Moweo 46.5 Li in Moweo 46.5 Li SP
 • Jekleni nož s posebnim kaljenjem
 • Zelo dolga življenjska doba
 • Preprosta zamenjava
 • Širina rezanja: 46 cm

Ustrezen za naslednje modele:

 •  Moweo 46.5 Li
 •  Moweo 46.5 Li SP
 • 46.2 Li SP
 • 46.2 Li SP-W
 • 4732 Li SP
 • 4772 Li VS-W

Nadomestni nož za vašo akumulatorsko kosilnico

 

Originalni nadomestni nož AL-KO za akumulatorsko kosilnico Moweo 46.5 Li in 46.5 Li SP. Jekleni nož s posebnim kaljenjem in širino rezanja 46 cm ima zelo dolgo življenjsko dobo in tudi pri večjih obremenitvah zagotavlja stalno kakovost ter čisto in enakomerno rezanje trave tudi pri intenzivni uporabi. Zato noža ni treba pogosto menjavati. Ko je nož vendarle treba zamenjati, to opravite s preprostim posegom.

Podatki o originalnem nožu AL-KO: Kosilnice delujejo na območjih blizu tal, torej poleg košnje trave pridejo tudi v stik z zemljo, peskom itd., zato se rezalni rob hitro obrabi. Nabrušeni noži bi se obrabili že po nekaj metrih. Pri originalni različici se sčasoma razvije tako imenovani udarni rob, ki je bistveno manj podvržen obrabi, ne da bi se poslabšal rezalni videz. Ta rob je zato manj občutljiv kot ostro brušeni rezalni robovi. Zato nov nož ni "oster" v splošnem smislu.

Nakup pribora za akumulatorske kosilnice

 

Kupite originalni pribor oz. nadomestni nož AL-KO tukaj v spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Uporabljajte samo originalne nadomestne dele AL-KO. Pri nas dobite posebne nadomestne nože, komplete za mulčenje, nadomestne akumulatorje in polnilnike za svojo akumulatorsko kosilnico AL-KO.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113348
EAN 4003718055665
Znamka AL-KO

Mowing System

Širina reza v cm 46 CM

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.