AL-KO NADOMESNO REZILO 34 cm ( Akum.)

Številka izdelka: 113632 Kmalu spet na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
1000/5000
 • Nož iz posebno kaljenega jekla
 • Zelo dolga življenjska doba
 • Enostavna zamenjava
 • rezalna širina: 34 cm

 • Primerno za naslednje modele:

  • Brezžična kosilnica za travo 34.8 Li 18 V (113540/113624)

  • Nadomestni nož za vašo brezžično kosilnico

   Originalno AL-KO nadomestno rezilo za brezžično kosilnico 34.8 Li 18 V. Posebno kaljen nož s širino reza 34 cm ima zelo dolgo življenjsko dobo in tako zagotavlja dosledno čisto in enakomerno rezanje tudi pri intenzivni uporabi. Zato je treba rezalni nož zamenjati manj pogosto. V tem primeru se sprememba izvede v samo nekaj korakih.


   Kupite dodatno opremo za brezžične kosilnice

   Kupite originalne dodatke pri AL-KO - tukaj v spletni trgovini ali v specializiranih trgovinah. V podjetju AL-KO boste našli posebne nadomestne nože, komplete za mulčenje, nadomestne baterije in polnilnike za brezžično kosilnico.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113632
EAN 4003718058802
Znamka AL-KO

Mowing System

Širina reza v cm 34 CM

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.