Verižna žaga solo® by AL-KO 6656, 50 cm

Številka izdelka: 127563 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Največja zmogljivost za profesionalno uporabo v gozdu in na vrtu
  • Zmogljiv bencinski motor z močjo 2,4 kW, ki ga je enostavno zagnati
  • Originalni Oregonov 50-centimetrski meč s 3/8 "polno dleto
  • Delo brez utrujenosti z učinkovitim dušenjem vibracij
  • Tridelna kovana motorna gred za maksimalno odpornost proti obrab

 

Zahtevna dela sečnje drves in žaganja izvajajte učinkovito, ne glede na dolžino akumulatorja ali kabla - za to stojijo te močne bencinske žage.

 

 

Verižna žaga solo® by AL-KO 6656 - naš vrhunski model za zahtevna dela pri sečnji in žaganju

 

Bencinska žaga solo® by AL-KO 6656 združuje visoko zmogljivost in majhno težo z visoko robustnostjo. Zmogljiv bencinski motor, ki ga je enostavno zagnati, zagotavlja veliko moči za zelo učinkovito delo z lahkotno napravo. Prefinjeno blaženje tresljajev in ergonomski ročaji poskrbijo za vse ostalo, da se zagotovi nemoteno in telesu prijazno delo z napravo.

Tehnični podatki solo® by AL-KO žage 6656

Hitro na plin z 2,4 kW. Zmogljiv in odločen s premikom 55,5 ccm. Najvišje razmerje med močjo in težo le 2,3 kg / kW. Zahvaljujoč dodatnemu dušenju tresljajev in ergonomsko optimiziranim ročajem se pogonska moč prenese na drog in verigo z malo tresljajev - kar vam olajša doseganje natančnih rezalnih rezultatov in hkrati zaščito zapestja. napetost, nadzor pretoka olja, zaporne ključavnice brez orodja, deko ventil in sistem Easystart so nekatere prednosti tega modela.

 

Kupite motorno žago solo® by AL-KO 6656 in druge

 

Z bencinsko žago solo® by AL-KO 6656 lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Je kompaktni agregat za težka podiranja dreves na vrtu in v gozdarstvu. Najbolje je, da hkrati naročite visoko zmogljivo organsko olje za verige (št. Št. 113 480). Če imate raje motorno žago brez električnega omrežja ali če že uporabljate orodje s PowerFlex akumulatorjem, je model CS 4235 (št. Izdelka 127 441) lahko smiselna alternativa za vas.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127563
EAN 4003718060430
Neto teža v kg 5.6 KG
Bruto teža v kg 8.5 KG
Prostornina olja za verigo (ml) 300 ML
Napetost verige z orodjem
Type of chisel Pologlata
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 116
Veriga žage Veriga žage
Delitev Delitev
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium

Engine

Tip pogona Bancin
Autochoke voljo DA
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.51 L
Električni zagon NE
Kubična motorja v ccm 55.5
Število gibov motorja o/mon 13000
Moč v kW 2.4 KW
Moč v KM 3.2 PS
Primer DA
Število valjev motorja 1

Cutting System

Max. Hitrost verige 28.9
Dolžina meča v cm 50 CM
Naprave z alt. orodja za rezanje 127522, 127562, 127564

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (11.19MB)
Izjave o skladnosti Download (106.35KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.