Električna verižna žaga AL-KO EKS 2000/35

Številka izdelka: 112807 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močan, prečno vgrajen elektromotor, daje odlično uravnoteženost.Perfektna ergonomija za neutrudljivo delo
  • Visoka učinkovitost in zmogljivost rezanja
  • Varnost zaradi sistemske zavore in lok za zaščito rok za hitro ustavitev verige
  • Samodejno mazanje verige

Priročnost: skozi opazovalno okence je mogoče preprosto in hitro preverjati raven olja

Tehnični podatki

Napetost verige z orodjem
Veriga žage Veriga žage
Mazanje verige samodejno
Tip pogona Električni
Linija izdelkov Easy
Zategovanje verige brez orodja NE
Verižna zavora DA
blagovno znamko blagovno znamko
Delitev Delitev
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.