Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6442

Številka izdelka: 127430
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kompakten paket moči za profesionalno uporabo v gozdu in na vrtu
  • Bencinski motor z močjo 1,7 kW in lahkim zagonom
  • Originalen meč Oregon 40 cm s posebno verigo 3/8
  • Neutrudljivo delo zaradi učinkovitega dušenja vibracij
  • Kovana ročična gred z maksimalno odpornostjo proti obrabi

Zahtevno žaganje in podiranje dreves, neodvisno od delovnega časa akumulatorja in dolžine električnega kabla – temu so namenjene te zmogljive bencinske verižne žage.


Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6442 – paket moči za zahtevno žaganje in podiranje dreves

Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6442 povezuje veliko moč in majhno težo v atraktiven paket, ki vam odlično služi pri zahtevnem žaganju in podiranju dreves.
Močan bencinski motor z lahkim zagonom zagotavlja več kot dovolj moči za učinkovito delo s to lahko napravo. Učinkovito dušenje vibracij in ergonomski ročaji so zagotovilo za neutrudljivo delo v telesu prijaznem položaju.
Preprosto in hitro je tudi vzdrževanje, saj je večino opravil, npr. napenjanje in menjava verige, mogoče opraviti brez uporabe orodja.


Tehnični podatki bencinske verižne žage solo® by AL-KO 6442

Obstojen, originalen meč Oregon s širino rezanja 40 cm omogoča hitro napredovanje dela, dobro sposobnost manevriranja in udobno rokovanje z napravo. Verigo Oregon 3/8" je mogoče napenjati in menjavati brez uporabe orodja, nastavljanje mazanja verige je preprosto. Menjava filtra za zrak brez uporabe orodja, preprosto odpiranje pokrova na rezervoarju za gorivo – vzdrževanje v praksi je res enostavno.
Bencinski motor z močjo 1,7 kW in delovno prostornino 42,2 cm³ je zaradi mehanizma za lahek zagon in gumba za gorivo mogoče preprosto zagnati. Naprava ima odlično razmerje med maso in močjo 2,5 kg/kW. Zahvaljujoč dodatnemu sistemu za preprečitev vibracij in ergonomsko oblikovanim ročajem se pogonska moč brez tresenja prenaša na meč in verigo – in vam pomaga pri doseganju želenih rezultatov dela ter prizanaša vašim rokam. Dodatna prednost je velik filter iz flisa, ki ga je mogoče zamenjati brez uporabe orodja. Izjemno obstojno ohišje zagotavlja dolgo življenjsko dobo.


Nakup verižne žage solo® by AL-KO 6442 in druge možnosti

Bencinsko verižno žago solo® by AL-KO 6442 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je paket moči za srednje zahtevno podiranje dreves v vrtu in gozdu. Priporočamo, da skupaj z žago naročite tudi visokozmogljivo bio-olje (štev. art. 113480) za verigo.
Če dajete prednost verižni žagi brez emisij, neodvisni od električnega omrežja, ali pa že imate kako napravo z akumulatorjem PowerFlex, vam kot smiselno drugo možnost priporočamo model CS 4235 (štev. art. 127 441).

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127430
EAN 4003718058215
Neto teža v kg 4.8 KG
Bruto teža v kg 7.12 KG
Napetost verige z orodjem
Type of chisel oglata
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 113
Veriga žage Veriga žage
Delitev Delitev
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Bancin
Autochoke voljo DA
Električni zagon NE
Kubična motorja v ccm 41.9
Število gibov motorja o/mon 12000
Moč v kW 1.7 KW
Moč v KM 2.3 PS
Primer DA
Število valjev motorja 1

Cutting System

Max. Hitrost verige 21
Dolžina meča v cm 40 CM
Naprave z alt. orodja za rezanje NE

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (7.31MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.