Akumulatorske škarje za živo mejo solo® by AL-KO HT 4245

Številka izdelka: 127510 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljive akumulatorske škarje za živo mejo z Li-ionsko tehniko (<b>brez</b> akumulatorja in polnilnika)
  • Varnostni nož s protitekom in zaščito pred udarci
  • Neutrudljivo delo z le malo vibracijami, majhno težo in nastavljivim ročajem s 3 položaji
  • Delo brez telesnega napora s sistemom pasov solo® by AL-KO (potreben opcijski pribor, štev. art. 127442)
  • Tiho delovanje brez izpušnih plinov in kabla z močnim akumulatorjem PowerFlex (42 V / 7,5 Ah) za dolgotrajen tek

Velika zmogljivost rezanja, preprosto vodenje naprave in vzdrževanje, delovanje brez emisij in električnega kabla


Akumulatorske škarje za živo mejo solo® by AL-KO HT 4245 PowerFlex – za učinkovito obrezovanje žive meje brez električnega kabla

Prilagodljiva nega žive meje brez nadležnega kabla – z učinkovitostjo, ki prepriča tudi profesionalce: s škarjami za živo mejo solo® by AL-KO HT 4245 vam ni treba sklepati kompromisov. Preprosto izkoristite vse prednosti od električnega omrežja neodvisne, okretne in priročne naprave za učinkovito delo.
Kakovosten varnostni nož z dolžino 45 cm omogoča učinkovito delo na veliki površini z brezhibno varnostjo za človeka in napravo. Zaradi doseganja tolikšne zmogljivosti je naprava HT 4245 napajana z močnim akumulatorjem PowerFlex. Strošek za zmogljiv akumulator se hitro povrne, saj isti akumulator lahko uporabljate še za druge naprave iz družine PowerFlex. Po potrebi lahko izbirate med varčno hitrostjo ECO ali večjo hitrostjo Power (1.200/1.500 vrt./min).
Z od omrežja neodvisnimi akumulatorskimi škarjami za živo mejo z maso samo 3,6 kg (brez akumulatorja) imate velik akcijski polmer, brez kabla in brez nevarnosti, da bi kabel nenamerno prerezali. Preprosto, neutrudljivo rokovanje z napravo v vsakem položaju zaradi nastavljivega ročaja s 3 položaji prizanaša členkom v rokah, kar je velika prednost zlasti pri dolgotrajnem delu.
Te škarje za živo mejo je mogoče uporabljati samo s torbo z ramenskimi trakovi (potreben dodatni pribor). Tako ostane velik in močan akumulator tesno ob telesu in ne poveča teže škarij za živo mejo.


Tehnični podatki akumulatorskih škarij za živo mejo solo® by AL-KO HT 4245

Varnostni nož s protitekom, dolžino 45 cm in zmogljivostjo rezanja vej do debeline 28 mm občutno olajša delo v vrtu. Vgrajena zaščita pred udarci in sunki varuje kakovostna rezila pred poškodbami, npr. pri rezanju ob tleh in vzdolž zidu.
Li-ionski akumulator PowerFlex 42 V / 7,5 Ah omogoča, da delo opravite hitro in brez zastojev. Akumulatorski blok omogoča tek naprave do 150 minut. Čas polnjenja je približno 2,5 h. Li-ionski akumulator je izredno obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta. Polnjenje je dovoljeno kadar koli.
Akumulatorske škarje za živo mejo HT 4245 so z maso samo 3,6kg (brez akumulatorja) in ločenim akumulatorjem v torbi na pasu občutno lažje od primerljivih bencinskih modelov. Brezkrtačni elektromotor, ki povzroča le malo vibracij, daje optimalno razporeditev teže in zasučni ročaj (90° – 0° – 90°) omogoča odlično vodenje naprave v vsakem položaju. Zato pri delu lahko ohranite telesu prijazno držo, to pa je zelo pomembno zlasti pri dolgotrajni uporabi ali delu na visoki živi meji!


Nakup škarij za živo mejo solo® by AL-KO HT 4245 in druge možnosti

Akumulatorske škarje za živo mejo solo® by AL-KO HT 4245 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je zelo zmogljiv model za profesionalno nego in obdelavo velikih vrtov in parkov.
Za uporabo škarij potrebujete torbo z ramenskimi trakovi BTA 42 in, če so škarje za živo mejo vaša prva naprava iz družine PowerFlex, tudi akumulator (štev. art. 127390) ter polnilnik (štev. art. 127391).
Če že imate katero od naprav PowerFlex, lahko njen akumulator uporabite tudi za HT 4245. Enako korist imate, če akumulator kupite zdaj in si kasneje priskrbite še kako drugo napravo PowerFlex.
Vaša prednost: Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127510
EAN 4003718059724
Neto teža v kg 3.5 KG
Bruto teža v kg 5 KG
Število udarcev v potezah / min 1500
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 95
Linija izdelkov Premium
Znamka solo® by AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Dolžina reza v mm 450 MM
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji 113280, 113524, 127390

Prenosi

Navodila za uporabo Download (4.38MB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.