Akumulatorske škarje za živo mejo HT 2050 (komplet)

Številka izdelka: 113634 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Komplet z akumulatorjem (2,5 Ah), polnilnikom in tulcem
  • Lahke, priročne škarje za živo mejo HT 2050 z dolžino meča 51 cm, udobnim ročajem in robustnim ohišjem
  • Za tiho nego žive meje, brez izpušnih plinov in kabla
  • Z diamanti brušen varnostni nož dolžine 51 cm
  • Obstojno, robustno ohišje z gumiranimi ročaji za prijetno delo

Perfektno obrezovanje vaše žive meje, brez emisij in električnega kabla – v priznani kakovosti solo® by AL-KO. To omogočajo lahke in priročne škarje za živo mejo iz družine naprav EasyFlex.


Komplet s škarjami za živo mejo AL-KO HT 2050 – celovita rešitev za vas

Za takojšnjo uporabo: pri nakupu kompleta s škarjami za živo mejo HT 2050 dobite poleg škarij HT 2050 še ustrezen akumulator EasyFlex in polnilnik.
S škarjami za živo mejo AL-KO HT 2050 brez kabla in nožem, brušenim z diamanti, vam gre obrezovanje žive meje hitro od rok – najsi gre za redno rutinsko obrezovanje ali namensko oblikovanje okrasnega rastlinja. Kakovosten varnostni nož z dolžino 51 cm omogoča hitro in precizno delo z brezhibno varnostjo za človeka in napravo.
Za napajanje HT 2050 služi akumulator iz družine EasyFlex. Po potrebi lahko več različnih naprav EasyFlex napajate z istim akumulatorjem – in pri tem prihranite denar.


Tehnični podatki akumulatorskih škarij za živo mejo AL-KO HT 2050

Z diamanti brušen in trajno oster nož s protitekom in dolžino 51 cm zagotavlja učinkovito in čisto rezanje brez blokad in zatikanja. Rezanje vej do debeline 15 mm.
Akumulatorske škarje za živo mejo HT 2050 so z maso samo 2,8 kg skupaj z akumulatorjem občutno lažje od vseh bencinskih modelov. Naprava z elektromotorjem, ki povzroča le malo vibracij, odlično razporeditvijo teže vseh elementov ter z ergonomskimi ročaji omogoča zelo uravnoteženo vodenje naprave ter s tem udobno delo tudi na visokih živih mejah!
Zelo kakovostno, robustno ohišje iz umetne mase zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
Z enim polnjenjem Li-ionskega akumulatorja EasyFlex 20 V / 2,5 Ah lahko delate do 45 minut. Prazen akumulator se ponovno napolni v približno 50 minutah. Če imate tudi nadomestni akumulator, lahko delate dalje časa skoraj brez prekinitev. Li-ionski akumulator je obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta


Nakup kompleta s škarjami za živo mejo AL-KO HT 2050 in druge možnosti

Komplet s škarjami za živo mejo HT 2050 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.


Naše prednosti za vas:

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Število rež za akumulatorje 1 ST
Neto teža v kg 2.5 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 67.2 CM
Bruto teža v kg 3.96 KG
dim. Širina cm brez škatle 6.2 CM
Nastavljiv ročaj NE
Število udarcev v potezah / min 2200
Mera dolžina karton cm 103.5 CM
Združljive akumulatorji 113559, 113568
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 87
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož
Dolžina reza v mm 510 MM
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO
Navodila za uporabo Download (3.96MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.