Akumulatorske škarje za živo mejo AL-KO HT 4055

Številka izdelka: 113609 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljive in precizne akumulatorske škarje za živo mejo
  • Z diamanti brušen, trajno oster varnostni nož dolžine 55 cm z zaščito pred udarci
  • Neutrudljivo delo zaradi pogona, ki ne povzroča vibracij, dobra uravnoteženost naprave in ergonomsko oblikovani upravljalni elementi
  • Vključno z zaščitnim tulcem za praktično shranitev naprave na steni
  • Tiho delovanje brez izpušnih plinov in kabla z zmogljivim akumulatorjem EnergyFlex 40 V / 5 Ah (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)

Perfektno obrezovanje vaše žive meje, brez emisij in električnega kabla – v priznani kakovosti solo by AL-KO. To omogočajo zmogljive in obstojne škarje za živo mejo iz družine naprav EnergyFlex.


Akumulatorske škarje za živo mejo AL-KO HT 4055 – paket moči med škarjami za živo mejo brez električnega kabla

Zelena nega žive meje brez motečega kabla – s sposobnostjo teka in učinkovitostjo, ki ju od akumulatorske naprave morda ne pričakujete: s škarjami za živo mejo AL-KO HT 4055 vam ni treba delati kompromisov, ampak lahko izkoristite vse prednosti neodvisnega pogona v korist učinkovitega in uspešnega dela v svojem vrtu.
To je mogoče zato, ker je model HT 4055 napajan z zmogljivim akumulatorjem EnergyFlex. Strošek za zmogljiv akumulator se hitro povrne, saj isti akumulator lahko uporabljate še za druge naprave iz družine EnergyFlex.
Zelo lahke in od električnega omrežja neodvisne akumulatorske škarje za živo mejo vam dajejo velik akcijski polmer brez motečega kabla in nevarnosti, da bi kabel nenamerno prerezali. Varno in udobno delo v vseh položajih omogoča tudi nastavljiv, ergonomsko oblikovan ročaj z več položaji.
Priloženi tulec služi kot stensko držalo za varno in napravi prijazno shranitev škarij za živo mejo.


Tehnični podatki akumulatorskih škarij za živo mejo AL-KO HT 4055

Z diamanti brušen in trajno oster nož s protitekom in dolžino 55 cm zagotavlja učinkovito in čisto rezanje brez zatikanja. Vgrajena zaščita pred udarci in sunki varuje kakovostna rezila pred poškodbami, npr. pri rezanju ob tleh in vzdolž zidu. Rezila, ki ne potrebujejo vzdrževanja, ohranijo ostrino do konca življenjske dobe – in služijo za dodatno varnost pri uporabi naprave.
Tudi zaradi dolge življenjske dobe Li-ionskega akumulatorja EnergyFlex 40 V / 5 Ah bo vaše delo potekalo neovirano in boste že po kratkem času zadovoljni z uspehom. Eno polnjenje akumulatorja zadostuje za do 140 minut uporabe. Prazen akumulator je mogoče napolniti najkasneje v 120 minutah. Li-ionski akumulator je obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta.
Akumulatorske škarje za živo mejo HT 4055 imajo maso samo 3,9 kg skupaj z akumulatorjem in so torej občutno lažje od škarij z bencinskim motorjem. Naprava z elektromotorjem, ki povzroča le malo vibracij, odlično razporeditvijo teže vseh elementov ter z ergonomskimi ročaji omogoča zelo uravnoteženo vodenje naprave. Delo s škarjami ne povzroča utrujenosti, torej boste brez težav obrezali tudi visoko živo mejo z držo škarij nad glavo!
Poleg kakovostnih rezil s samodejnim ostrenjem tudi zelo kvalitetno ohišje iz umetne mase pripomore k dolgi življenjski dobi škarij za živo mejo HT 4055. Naše prednosti za vas: dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator. Od datuma nakupa 01.06.2017 (akumulator ni v obsegu dobave)


Nakup škarij za živo mejo AL-KO HT 4055 in druge možnosti

Akumulatorske škarje za živo mejo HT 4055 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je zmogljiv vrhunski model med kakovostnimi škarjami za živo mejo AL-KO za uporabo v domačem vrtu.
Pri nakupu prve naprave iz družine EnergyFlex kot dodatni pribor potrebujete akumulator 40 V (štev. art. 113280 / 113524) in polnilnik (štev. art. 113281). S tem akumulatorjem lahko uporabljate vse naprave iz družine EnergyFlex.

Tehnični podatki

Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Družina akumulatorja Energy Flex 40V maks.
Tip pogona Akumulator
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož
blagovno znamko blagovno znamko
Tip noža Brušeni z diamanti
Linija izdelkov Comfort
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.