Bencinski sesalnik za listje solo by AL-KO 442

Številka izdelka: 127380 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <p>Ko jeseni začne padati listje z dreves, morata biti pripravljena puhalo in sesalnik za listje. Kompaktni sesalnik za listje solo by AL-KO 442 združuje prednosti dveh naprav v eni sami, ta
  • Fiksiranje ročke za plin za neutrudljivo delo
  • Perfektna uravnoteženost zaradi zavite cevi
  • 2 puhalni šobi z vgrajeno zaščito pred posegom
  • Velik pretok zraka pri puhanju listja
  • Električno varovanje priključnih odprtin
  • Majhna teža, preprosto rokovanje

AL-KO premium storitev dostave: Ta sesalnik za listje dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Tip motorja 2-taktni
Število valjev motorja Število valjev motorja
S tvrdim košem DA
Tip pogona Bancin
blagovno znamko blagovno znamko
S košem od tkanine tkanina
Linija izdelkov Comfort
Lahko sesa listje? DA
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.