Kompostnik AL-KO K390

Številka izdelka: 112093
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Termični kompostnik iz recikliranega materiala
  • Odlično kroženje zraka skozi prezračevalne odprtine po celotni površini pospeši postopek kompostiranja
  • Majhna poraba prostora pri transportu, saj je popolnoma razstavljen – preprosto sestavljanje
  • Dve odprtini za polnjenje zgoraj in loputa za odvzemanje spodaj

Vaše „črno zlato”: humus – iz organskih odpadkov s pospešenim postopkom kompostiranja že v najkrajšem času dobite humus, ki je odlično sredstvo za gnojenje vašega vrta, v popolnoma naravnem krogu.


Tehnične podrobnosti kompostnika AL-KO K390

Kompostnik je izdelan iz recikliranega materiala in ima prostornino 390 l. Termični kompostnik z maso 13,2 kg zavzema osnovno prostornino 820x820 mm in je visok 740 mm; ima dve odprtini za polnjenje in loputo za odvzemanje.


Kupite zdaj: kompostnik AL-KO K390

Kupite kompostnik AL-KO K390 preprosto pri nas kot proizvajalcu v naši spletni trgovini za vrtno tehniko ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. K390 je vaš bio-pripomoček v vašem vrtu.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112093
EAN 4003718028706
Neto teža v kg 13.2 KG
Znamka AL-KO

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.38MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.