AL-KO plug za krumpir

Številka izdelka: 113976
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Primerno za AL-KO freze MH 770 in MH 1150
  • Robustna zasnova iz jeklene pločevine
  • Idealno za žetev krompirja

Idealen pomočnik pri žetvi krompirja.

Posebni zobci premaknejo krompir z vašega polja. Izdelana iz visoko kakovostnega barvanega jekla.

Kupite plug za krompir AL-KO in alternative

Kupite plug za krompir zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Kot dodatno opremo za motorni okopalnik  MH 770 in MH 1150 ponujamo grebenasti plug 770 (št. artikla 113973) ali 1150 (št. artikla 113974), plug (št. artikla 113795) ali komplete jeklenih koles.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113976
EAN 4003718063271
Mera dolžina karton cm 50 CM

Prenosi

Navodila za uporabo Download (8.56MB)
Izjave o skladnosti Download (110.06KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.