AL-KO nadomestni nož MH 2500 Slice (2 kosa)

Številka izdelka: 113937 Takoj na voljo
expected to be with you on 18.07.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nadomestni nož za električni drobilnik vej MH 2500 Slice
  • Rezila iz kaljenega jekla za močno sekljanje
  • Dolga življenjska doba zahvaljujoč visokokakovostni, robustni zasnovi
  • Enostavna menjava noža

Nadomestni nož za električni drobilnik MH 2500 Slice

Zaradi svoje visoke kakovosti ti posebej kaljeni dvojni noži nudijo močno rezalno zmogljivost. Dolga življenjska doba je dosežena zahvaljujoč robustni, visokokakovostni zasnovi. Noži so izjemno ostri in zato zagotavljajo čist rez, tako da lahko sesekljan material hitro obdelate. 

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113937
EAN 4003718062557

Prenosi

Navodila za uporabo Download (24.37MB)
Download (12.74MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.