Akumulatorske škarje za travo in grme AL-KO GS 7,2 Li

Številka izdelka: 113371 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Elegantna rešitev za grme, trato, živo mejo in okrasni rez.Lahke, priročne, močne
  • Brez spominskega efekta – polnjenje je dovoljeno kadar koli
  • Preprosta in hitra menjava nožev
  • Majhno lastno praznjenje in dolga življenjska doba
  • S priročnim zbiralnikom trave

The cutting-edge solution for shrubs, lawns, hedges and ornamental cuts

This lightweight but powerful battery-operated device gives the operator total freedom by removing the restriction of a mains electric cable and preventing the need to buy and store petrol. The quick-change blade system enables the user to swap blades in seconds and the padlock fitting helps to prevent the trimmer from being started inadvertently. The Li-Ion 7.2V / 2 Ah battery has an operating time of up to 50 minutes and can be recharged at any time without having an effect on the battery memory.

Tehnični podatki

blagovna znamka Blagovna znamka
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 75
K vrednost (m/s^2) 1
Širina reza v cm 8
Možnost podaljšanja ročaj DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 79
Dolžina meča v cm 16
Vibracije ahw (m/s^2) 2.5
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 78
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 1
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.