Akumulatorske škarje za travo in grme AL-KO GS 7,2 Li

Številka izdelka: 113371 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Elegantna rešitev za grme, trato, živo mejo in okrasni rez.Lahke, priročne, močne
  • Brez spominskega efekta – polnjenje je dovoljeno kadar koli
  • Preprosta in hitra menjava nožev
  • Majhno lastno praznjenje in dolga življenjska doba
  • S priročnim zbiralnikom trave

Tehnični podatki

Površinska zmogljivost v m2 32 QM
Neto teža v kg 0.55 KG
Bruto teža v kg 1.6 KG
Mera dolžina karton cm 37 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 79
Širina reza v cm 8 CM
Dolžina meča v cm 16 CM
Znamka AL-KO
Navodila za uporabo Download (3.59MB)
Izjave o skladnosti Download (128.57KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.