Akumulatorske škarje za travo in grme AL-KO GS 7,2 Li

Številka izdelka: 113371 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Elegantna rešitev za grme, trato, živo mejo in okrasni rez.Lahke, priročne, močne
  • Brez spominskega efekta – polnjenje je dovoljeno kadar koli
  • Preprosta in hitra menjava nožev
  • Majhno lastno praznjenje in dolga življenjska doba
  • S priročnim zbiralnikom trave

The cutting-edge solution for shrubs, lawns, hedges and ornamental cuts

This lightweight but powerful battery-operated device gives the operator total freedom by removing the restriction of a mains electric cable and preventing the need to buy and store petrol. The quick-change blade system enables the user to swap blades in seconds and the padlock fitting helps to prevent the trimmer from being started inadvertently. The Li-Ion 7.2V / 2 Ah battery has an operating time of up to 50 minutes and can be recharged at any time without having an effect on the battery memory.

Tehnični podatki

K vrednost (m/s^2) 1
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 78
Vibracije ahw (m/s^2) 2.5
Možnost podaljšanja ročaj DA
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 1
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 79
Dolžina meča v cm 16
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 75
Znamka AL-KO
Širina reza v cm 8
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.