Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Številka izdelka: 113465 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahek in tih, idealen za srednje velike površine
  • Individualna nastavitev višine z ročico za hitro zatezanje
  • Priročen nosilni ročaj za lažji transport
  • Odlična okretnost in vodljivost zaradi 2-osne izvedbe in velikih koles
  • Vključno s čvrstim vertikulirnim valjem z jeklenimi noži in košem

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort vam pomaga pri negi vaših travnatih površin. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za travnate površine do velikosti 800 m².


Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Z električnim vertikulatorjem AL-KO Combi Care 36 E Comfort lahko svoj vrt obdelate tiho in brez nastajanja izpušnih plinov. Funkcija 3-v-1: vertikuliranje, prezračevanje in prestrezanje Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi. Zahvaljujoč vertikulirnemu valju z 20 jeklenimi noži je ta model še posebej robusten in vam omogoča temeljito in učinkovito obdelavo tal.


Tehnične podrobnosti električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Za pogon električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort služi elektromotor z močjo 1.500 W, ki ga je treba priključiti na hišno električno omrežje (230 V). Zato lahko uporabljate električni vertikulator brez premora in si prihranite menjavanje akumulatorjev ter nalivanje goriva.
Z delovno širino 36 cm in dvoosno izvedbo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji, kompaktna konstrukcija vertikulatorja omogoča neutrudljivo delo. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen s 20 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort odlikuje z učinkovitostjo pri obdelavi tal in dolgo življenjsko dobo. Mah, plevel in polst se odstranijo na trajnostni način. Po potrebi vertikulirni valj z nekaj prijemi lahko nadomestite s prezračevalnim valjem. Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate.
Vse vključeno: prezračevalni valj in prestrezalna vreča 55 l iz tkanine sta v obsegu dobave.


Nakup električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort in druge možnosti

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v nekaterih tehničnih trgovinah.
Če potrebujete vertikulator z akumulatorskim pogonom, priporočamo AL-KO SF 4036.
Pri modelu 36 E Comfort sta prestrezalni koš s prostornino 55 l in prezračevalni valj v obsegu dobave.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113465
EAN 4003718056501
Neto teža v kg 15 KG
dim. Širina cm brez škatle 53 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 111 CM
dim. Višina cm brez škatle 112 CM
Bruto teža v kg 17 KG
Material ohišja Plastika
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 20
Globina vrtikuliranja maks. mm 12 MM
Delovna globina min mm 5 MM
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Scarifying Max Depth (mm) 12 MM
Scarifying Min Depth (mm) 5 MM
Prezračevalni valj, število zob 44
MOŽNO prezračevanje DA
Mera dolžina karton cm 57 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 94
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Power supply

Tip pogona Električni

Working area

primeren za površine do m2 800 QM
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Prostornina koša v l 55 L
S košem od tkanine tkanina
Moč motorja v vatih 1500 W

Mowing System

Nastavitev višine košnje Osrednji, 5-kratna

Traction System

Premer koles zadaj, mm 160 MM
Premer kolesa spredaj mm 140 MM

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.