Električna kosilnica z nitko AL-KO GTE 550 Premium

Številka izdelka: 112926 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močan elektromotor 550 W za košnjo z nitko brez emisij
  • Precizno delo z zasučno/nagibno rezalno glavo
  • Varno rokovanje zaradi odlične uravnoteženosti
  • Udobno upravljanje z nastavljivim ročajem in avtomatiko na dotik
  • Tiha košnja v bivalnem okolišu ob kateri koli uri dneva

Košnja z nitko, ki prizanaša človeku in okolju: tiho delujoče električne kosilnice z nitko AL-KO, vsestranska precizna orodja za vse robove in vogale pri košnji z elektriko.


AL-KO GTE 550 Premium – rešitev za zahtevne ljubitelje vrtnarjenja

Prilagodljiva, robustna in prav toliko močna, kot si želite: AL-KO GTE 550 Premium prepriča z odličnimi rezultati košnje s priznano kakovostjo AL-KO. Tiho in brez izpušnih plinov opravlja „velika električna kosilnica z nitko AL-KO svoje delo v domačem vrtu. Močan elektromotor in ergonomski teleskopski aluminijasti ročaj z odlično razporeditvijo teže ter glavnim in nastavljivim dodatnim ročajem omogočajo preprosto ravnanje z napravo. Posebnost je prilagodljiva rezalna glava z zasukom in nagibom, ki omogoča precizno košnjo.


Tehnične podrobnosti AL-KO GTE 550 Premium

Z elektromotorjem 550 W, ergonomskim teleskopskim aluminijastim ročajem ter glavnim in nastavljivim dodatnim ročajem je AL-KO GTE 550 robusten in učinkovit pomočnik pri vaših vrtnih delih.
Prilagodljiva, za 180 stopinj zasučna in nagibna glava z nitko s širino rezanja 30 cm in lokom za zaščito rastlin je idealna naprava za precizno košnjo na robu trate, pod grmi, klopmi in ob stenah. AL-KO GTE 550 Premium z elektromotorjem 550 W svojo nalogo dobro opravlja tudi pri učinkoviti košnji na večji dolžini ali manjši travni površini.
Z avtomatiko na dotik med košnjo brez težav ohranjate optimalno dolžino nitke. Pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal. Prilagodljiva naprava z vrtljivim ročajem in vodilnim kolesom.
Preprosto priročna: ta električna kosilnica z nitko AL-KO je vrhunska naprava za zahtevne lastnike vrtov. Tiho delovanje ne moti vaših sosedov – kosite lahko skoraj ob vsaki uri dneva, neodvisno od strogih določil o kaljenju miru.


Nakup AL-KO GTE 550 Premium in druge možnosti

AL-KO GTE 550 Premium lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je perfekten izdelek za vas, če iščete močno in robustno, prilagodljivo in zelo precizno električno kosilnico z nitko.
Če potrebujete posebej lahko, priročno električno kosilnico z nitko za majhne površine s številnimi koti in vogali, vam priporočamo AL-KO GTE 350. Za uporabo v zahtevnih pogojih, v visoki travi, grmičevju ali vejevju sta primerni električni motorni kosi AL-KO BC 1000 E in BC 1200 E.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112926
EAN 4003718044904
Neto teža v kg 3 KG
Možnost teleskopiranja DA
Bruto teža v kg 3.94 KG
Vrsta rezalne glave klasična
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 1.65 MM
Nastavljiv ročaj DA
Mera dolžina karton cm 94 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Gred NE
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Power supply

Tip pogona Električni

Cutting System

Dolžina niti (cm) 1000 CM

Mowing System

Delovna širina v cm 30 CM
Moč motorja v vatih 550 W

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.