Električna kosilnica AL-KO Classic 3.82 SE

Številka izdelka: 112856 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Tiha in varna košnja brez emisij in hrupa
  • Funkcija 2-v-1: košnja in prestrezanje
  • Kompaktna in okretna, perfektna za košnjo do roba
  • Koš 37 l z vgrajenim prikazovalnikom polnitve
  • Majhna teža in XL-kolesa za udobno delo

Tiha, varna košnja in prestrezanje z okretno napravo, z dovolj električne moči in udobnim potiskanjem – to so prednosti cenovno ugodne električne kosilnice AL-KO 3.82 SE Classic c.


Električna kosilnica 3.82 SE Classic – okretna, učinkovita naprava s povečano varnostjo

Električna kosilnica je zaradi tihega delovanja brez emisij vaš odličen pomočnik pri negi trate v vsakem bivalnem okolišu. Električne kosilnice AL-KO dobavljamo v razredu moči do 1.600 W. Delujejo brez izpušnih plinov, motornega olja, toplote in hrupa. Električni kabel omogoča delovanje brez časa polnjenja in nalivanja goriva – in tudi brez dodatne teže zaradi akumulatorja in rezervoarja za gorivo. Ključ do uspeha: lahkotna košnja z lahko in udobno napravo.
Kompakten model 3.82 SE Classic s širino rezanja 38 cm je s svojo konstrukcijo in kolesi, ki ne segajo iz ohišja, prepričljiv zlasti pri košnji do roba na majhnih vrtovih s številnimi vogali, koti in robovi. Peresno lahka naprava z XL-kolesi je optimalna električna kosilnica za začetnike in starejše ljubitelje vrta – potiskanje kosilnice je preprosto in varno ter ne zahteva veliko telesnega napora.
Za vašo varnost: zaradi varnostnega loka s stikalom in razbremenitve vleka kabla sta zagon in upravljanje kosilnice preprosta – razbremenitev vleka kabla varuje pred nezaželeno prekinitvijo tokokroga.


Tehnične podrobnosti električne kosilnice 3.82 SE Classic

S svojo širino rezanja 38 cm je ta električna kosilnica s funkcijo 2-v-1 (košnja in prestrezanje) odličen pomočnik v vrtu s površino do 500 m². S svojimi prednostmi se izkaže zlasti na prostorsko utesnjenih površinah in povsod tam, kjer je potrebna precizna košnja na robu trate. Zahvaljujoč majhnim meram in inovativni ter izjemno kompaktni konstrukciji 3.82 SE Classic omogoča košnjo popolnoma do roba – kolesa niso v napoto, ker ne segajo iz ohišja.
S tiho delujočim elektromotorjem moči 1.400 W in skupno maso samo 13 kg kosilnica omogoča učinkovito košnjo pri višini trave do 60 mm. Pri tem je višino rezanja z osjo koles mogoče nastavljati v 3 stopnjah od 20 mm do 60 mm. Lahko tekoča XL-kolesa (140/160 mm) in majhna teža kosilnice omogočajo lahkotno, neutrudljivo košnjo s samo zmernim telesnim naporom – idealno za ljubiteljice vrta ali seniorje, ki jim udobje veliko pomeni.
Zaradi aerodinamične oblike ohišja in velike odprtine pokošena trava neovirano potuje v koš velikosti 37 l. Koš s prikazovalnikom polnitve in ročajem tudi olajša praznjenje in delo s kosilnico.
Dva v ohišje vgrajena ročaja za prenašanje olajšajta izogibanje oviram v majhnem vrtu. Skupaj z zložljivim ročajem omogočata preprost transport in shranitev te lahke kosilnice na majhnem prostoru.


Nakup 3.82 SE Classic in druge možnosti

Električno kosilnico 3.82 SE Classic lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Kosilnica je idealen partner za tiho košnjo brez emisij na srednje velikem vrtu, tudi s številnimi koti in vogali.
Če iščete izjemno okretno kosilnico z manjšo širino rezanja, vam priporočamo model 3.22 SE Classic. Če želite kosilnico z večjo širino rezanja, vam lahko ponudimo modela 40 E Comfort in 46.4 Comfort.
Če želite kosilnico brez kabla, vam priporočamo akumulatorsko kosilnico AL-KO Moweo 3.85 Li.

Vaše prednosti

lahka

lahka

Thanks to their carry handle and light weight, the 3.22 SE and 3.82 SE models can be transported and stored away incredibly easily.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Moč motorja v kW 1 KW
Širina reza v cm 38 CM
Višina reza min / max v mm 20 - 60 MM
Linija izdelkov Easy
Nastavljiva višina ročaja NE
Vrsta nastavitve višine ročaja Enostavna nastavitev višine
Ročka: vrsta ročaja Preprost kovinski ročaj
Zložljiva ročka DA
Lawn mower cockpit handlebar nima kokpit
Length in cm (Out of Box) 127 CM
Height in cm (Out Of Box) 97 CM
Width in cm (Out Of Box) 41 CM
Mulčenje NE
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Prestrezanje DA
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Premer kolesa spredaj mm 140 MM
Številov noža 1 ST
Nastavitev višine košnje Osno kolo, 3-kratna
S tvrdim košem DA
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 94
Funkcijo 2v1
K vrednost (m/s^2) 1
S košem od tkanine Plastika
Tip pogona Električni
Izmet na stran NE
Premer koles zadaj, mm 160 MM
Material ohišja Plastika
Hitrost vožnje naprej km/h 2.5 KMH
Kolesni pogon nima
Prostornina koša v l 37 L
Vibracije ahw (m/s^2) 6
Max Airflow Technology Nein
Neto teža v kg 12 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 84
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.