Čelna rotacijska kosilnica AL-KO FSM 530

Številka izdelka: 110739 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Čvrsto ohišje kosilnice iz jeklene pločevine za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R I
  • Delovna širina 530 mm za učinkovito in okretno košnjo
  • Košnja z učinkom mulčenja
  • Vgrajena zavora noža za večjo varnost

Opcijski priključek za kombinirano napravo BF 5002-R


Čelna rotacijska kosilnica 53 cm FSM 530 za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R

Čelna rotacijska kosilnica FSM 530 je priključek za osnovno napravo 5002-R. Skupaj predstavljata zmogljivo kosilnico za hitro in profesionalno uporabo na travni površini – z odlično okretnostjo tudi na vrtu s številnimi koti in vogali in na robovih trate.
Hitra košnja zahvaljujoč delovni širini 53 cm in učinku mulčenja.


Tehnični podatki čelne rotacijske kosilnice FSM 530 za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R

Zmogljiva rotacijska kosilnica je optimalna rešitev za hitro in učinkovito košnjo večjih površin.
S širino rezanja 53 cm čelna rotacijska kosilnica, ki je pritrjena na kombinirano napravo BF 5002-R, učinkovito in hitro obvladuje tudi površine do 2000 m². Zahvaljujoč močnemu pogonu koles na osnovni napravi oz. prestavi za vožnjo naprej in nazaj poteka košnja hitro in brez napora.
Košnja z učinkom mulčenja v enem delovnem koraku: FSM 530 skupaj z osnovno napravo 5002-R predstavlja kakovostno kosilnico s funkcijo 2-v-1.
Rotacijska kosilnica zaradi svojega načina delovanja zmanjšuje nevarnost zamašitve. Veliko robustno ohišje iz jeklene pločevine zagotavlja varno delo pri visoki učinkovitosti.


Nakup čelne rotacijske kosilnice za solo® by AL-KO BF 5002-R in druge možnosti

FSM 530 za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Skupaj z osnovno napravo FSM 530 predstavlja kosilnico za takojšnjo uporabo.
Če želite kombinirano napravo uporabljati v druge namene, vam priporočamo naslednje priključke: kosilni greben CB 870 (štev. art. 110494), talna freza (štev. art. 110495), plug za osipavanje (štev. art. 110742), pometalni valj (štev. art. 110605), snežni plug (štev. art. 113267) ter opcijske snežne verige (štev. art. 112183).
Če potrebujete grebensko kosilnico z zelo veliko širino rezanja in še niste kupili osnovne naprave, vam priporočamo, da si ogledate solo® by AL-KO 5001 R III (osnovna naprava / kompletna naprava) kot mogočo drugo možnost.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 110739
EAN 4003718024630
Linija izdelkov COMFORT pro
Znamka solo® by AL-KO

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (640.91KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.