Bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 126 B

Številka izdelka: 127611 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Sistem „Easy Start“ – preprost zagon motorja z zelo malo napora
  • Ročaji „Soft Touch“
  • Varno, udobno vodenje z ergonomskim kolesarskim ročajem
  • Glava z nitko „Fast&Easy“ za preprosto navijanje nitke s samodejnim podaljševanjem (avtomatika na dotik) in robusten kovinski nož
  • Idealna za odstranitev visoke trave in manjše goščave
  • Vključno z udobnim dvojnim nosilnim pasom

Perfektni rezultati košnje za zahtevne in ljubiteljske uporabnike. To omogočajo bencinske motorne kose solo® by AL-KO, naše robustne, izjemno močne in vsestranske naprave zgornjega razreda za področje „košnja“.

 

solo® by AL-KO 126 B – čiščenje brez težav

Neodvisna, učinkovita košnja, preprosto upravljanje: bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 126 B kot vstopni model prepriča z odličnimi rezultati košnje s priznano kakovostjo AL-KO.
Zahvaljujoč majhni teži, sistemu Easy-Start, centrifugalni sklopki, dovršeni ergonomiji ročaja in optimalni uravnoteženosti je zagotovljeno nemoteno delovanje pri naravni drži uporabnikovega telesa. Naprava potrebuje zelo malo vzdrževanja; menjava med dvema priloženima rezalnima glavama z robustnim kovinskim nožem in glavo z nitko (širina rezanja 25 oz. 41 cm) je hitra in preprosta. Glava z nitko Fast&Easy omogoča preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko.
Zato je solo® by AL-KO 126 B vaš priročen pomočnik pri košnji in odstranjevanju visoke trave in manjše goščave.

 

Tehnične podrobnosti solo® by AL-KO 126 B

Ta priročna motorna kosa z maso samo 5,2 kg se odlikuje z 2-taktnim motorjem najnovejše generacije 0,75 kW (26 ccm) s preprostim zagonom, robustno konstrukcijo, udobnimi upravljalnimi elementi, univerzalnostjo in prijaznostjo za vzdrževanje, poznano za vse naprave solo® by AL-KO.
Zahvaljujoč udobnemu in varnemu vodenju naprave s kolesarskim ročajem ter odlično uravnoteženostjo in trdnostjo (aluminijasto držalo) boste tudi dolgotrajnejšo košnjo in čiščenje travne površine, gostega rastja ali zmerne goščave opravili brez napora in s prizanesljivo držo telesa.
Že začetni model motorne kose je pri uporabi zelo prilagodljiv, saj ima v obsegu dobave dve rezalni glavi: nastavek z robustnim ploščatim kovinskim nožem 25 cm in večjo, trati prizanesljivo glavo z nitko in širino rezanja 41 cm. Pri tem uporabljate avtomatiko na dotik, ki omogoča preprosto nastavljanje dolžine nitke med obratovanjem (pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal).
Učinkovita in neprekinjena košnja vsake površine. Neodvisno od časa delovanja akumulatorja, dolžine kabla in zmede s kablom – vaša prednost na veliki trati, parku ali travniku.

 

Nakup solo® by AL-KO 126 B in druge možnosti

solo® by AL-KO 126 B lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je odličen pripomoček, če iščete lahko in priročno bencinsko motorno koso z veliko udobja pri delu na vrtu ali velikih površinah. Za pripravo bencinske mešanice priporočamo univerzalno olje AL-KO za dvotaktne motorje (št. izdelka 112896), ki ne povzroča dima in se samodejno meša.

 

Naše prednosti za vas

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke solo® by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127611
EAN 4003718061642
Neto teža v kg 5.2 KG
Vrvica velikosti M10 x 1,25 Levi navoj
Vrsta rezalne glave Hitro navijanje
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 2.5 MM
Polžni prenos brez mazanja 002
Mešanica olja in bencina 1:50
Gred NE
Premer stebla v mm 26 MM
Delovna širina kosa z nit cm 41 CM
Delovna širina kosa z nožem cm 25 CM
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Easy

Power supply

Tip pogona Bancin

Cutting System

Dolžina niti (cm) 500 CM
Sistem za enostaven zagon DA
Stikalo "Pripravljen za zagon" DA
Autochoke voljo DA
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.7 L
Kubična motorja v ccm 26
Moč v kW 0.75 KW
Moč v KM 1.02 PS
Primer DA
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.